Deltid EMBA i Helseforvaltning i Østerrike

Sjekk ut Deltid EMBA programmer i Helseforvaltning i Østerrike 2018/2019

Helseforvaltning

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

Den grunnleggende kjennetegn ved østerriksk høyere utdanningssystemet er et fireårig studium. Etter ferdigstillelse av lavere grad, universitetet har ofte stipender for de studentene som kanskje ønsker å videre studier til mastergrad og til og med doktorgradsnivå.

Deltid EMBA program i Helseforvaltning i Østerrike

Les mer

Internasjonal executive mba - helsestyring

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deltid 2 år October 2018 Østerrike Salzburg

Den internasjonale Executive MBA - Health Care Management studieprogrammet finner sted på tre internasjonale arenaer: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC og Toronto. Disse unike stedene gir god infrastruktur med moderne klasserom. [+]

Internasjonal Executive MBA - Health Care Management

Ledelsestrening for ledere i helsesektoren

Dette studiet tar sikte på å formidle lederopplæring i helsesektoren på faglig basis. Dette inkluderer den nødvendige forståelsen av helsevesenet, analytiske ferdigheter, sosiale kompetanser, kontroll, markedsføring, strategisk og operativ helsestyring, system sammenligninger i helsevesenet og ytterligere emner.

Et viktig mål for MBA-studiet er å forbedre lederkompetansen til ledende ansatte i offentlige og private helseinstitusjoner og i farmasøytisk og medisinsk-teknisk industri. Det har også til formål å støtte toppledere i sine beslutningsprosesser roller.... [-]