Deltid EMBA i Helseforvaltning i Østerrike

Sjekk ut Deltid EMBA programmer i Helseforvaltning i Østerrike 2019

Helseforvaltning

En EMBA eller Executive MBA er et graduate-nivå siviløkonom for profesjonelle og utøvende. Det tillater dem å studere business executive utdanning og arbeid samtidig.

Republikken Østerrike har en enorm politisk, pedagogisk og kunstnerisk kultur. Geografien i Østerrike gir også mulighet for alle typer sesongens erfaringer.

Deltid EMBA program i Helseforvaltning i Østerrike

Les mer

Internasjonal executive mba - helsestyring

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deltid 2 år October 2019 Østerrike Salzburg

Den internasjonale Executive MBA - Health Care Management studieprogrammet finner sted på tre internasjonale arenaer: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC og Toronto. Disse unike stedene gir god infrastruktur med moderne klasserom. [+]

Internasjonal Executive MBA - Health Care Management

Ledelsestrening for ledere i helsesektoren

Dette studiet tar sikte på å formidle lederopplæring i helsesektoren på faglig basis. Dette inkluderer den nødvendige forståelsen av helsevesenet, analytiske ferdigheter, sosiale kompetanser, kontroll, markedsføring, strategisk og operativ helsestyring, system sammenligninger i helsevesenet og ytterligere emner.

Et viktig mål for MBA-studiet er å forbedre lederkompetansen til ledende ansatte i offentlige og private helseinstitusjoner og i farmasøytisk og medisinsk-teknisk industri. Det har også til formål å støtte toppledere i sine beslutningsprosesser roller.... [-]