MBASTUDIES.NO

Topp universiteter Executive MBA programmer i Hellas 2019

Hellas er et land med en rik historie, og nå er gamle og moderne på samme tid. En EMBA i Hellas ville gi studentene en høy kvalitet utdanning i samme kulturelt og intellektuelt stimulerende miljø som førte til verk av noen av historiens største filosofer.


EMBA i Hellas er tilrettelagt gjennom grundige kurs, seminarer og workshops. Programmene er utviklet for aktuelle fagfolk søker å fremme sine karrierer til høyere nivåer, for eksempel ledelsen. Studenter av EMBA Hellas er utstyrt med en sterk forretningsmodell fundament gjennom kurs om tema for økonomi, finans, markedsføring, informasjonsteknologi, og regnskap. EMBA Hellas programmer er supplert med on-the-job erfaring at studentene kan bringe til læringsmiljøet.


EMBA Hellas programmer er utformet slik at studenter kan fortsette å arbeide i sine yrker og videre utdanning.Hvis dette høres ut som det du leter etter, ta en titt nedenfor og du kan finne den utdanningen for deg!

treff Filter

Mba utøvende

DEI College
Campus September 2019 Hellas Thessaloniki

MBA Executive på Northampton Business School er nøye utformet for å tilby inngående kunnskap om alle kritiske virksomhetsområder og funksjoner. For å lykkes i næringslivet, trenger du mer enn bare business ferdigheter.

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
Campus Deltid 24 måneder Kontakt skolen Hellas Thessaloniki

IHU Executive MBA er et toppkvalitets 24-måneders program lært over en utvidet helg en gang i måneden og begynner hvert januar. Totalt er det seksten helger av klasser.

Executive MBA - internasjonal rute

University of Strathclyde Business School
Kombinert nett & campus Deltid 24 måneder August 2019 Hellas Athens Singapore Sveits Zürich Bahrain Manama Malaysia Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat De forente arabiske emirater Dubai Abu Dhabi Italia Milan Tyskland Munich Kina Beijing Frankrike Toulouse + 21 fler

Strathclyde Business School (SBS) har en lang og stolt historie av å være en innovativ virksomhet skole - og en del av et ledende teknologisk universitet - med 'nyttig læring "på sitt hjerte. SBS ble kåret Business School of the Year i Times Higher Education 2016 tildelinger annonsert i november. Tildelingen ble gjort i erkjennelse av Business School innovative og entreprenørielle holdninger og sin generelle "fremragende" ytelse.