$close

Filtre

Se resultater

EMBA programmer i Hellas 2022

Hellas er et land med en rik historie, og nå er gamle og moderne på samme tid. En EMBA i Hellas ville gi studentene en høy kvalitet utdanning i samme kulturelt og intellektuelt stimulerende miljø som førte til verk av noen av historiens største filosofer. EMBA i Hellas er tilrettelagt gjennom grundige kurs, seminarer og workshops. Programmene er utviklet for aktuelle fagfolk søker å frem… Les mer

Hellas er et land med en rik historie, og nå er gamle og moderne på samme tid. En EMBA i Hellas ville gi studentene en høy kvalitet utdanning i samme kulturelt og intellektuelt stimulerende miljø som førte til verk av noen av historiens største filosofer.


EMBA i Hellas er tilrettelagt gjennom grundige kurs, seminarer og workshops. Programmene er utviklet for aktuelle fagfolk søker å fremme sine karrierer til høyere nivåer, for eksempel ledelsen. Studenter av EMBA Hellas er utstyrt med en sterk forretningsmodell fundament gjennom kurs om tema for økonomi, finans, markedsføring, informasjonsteknologi, og regnskap. EMBA Hellas programmer er supplert med on-the-job erfaring at studentene kan bringe til læringsmiljøet.


EMBA Hellas programmer er utformet slik at studenter kan fortsette å arbeide i sine yrker og videre utdanning.Hvis dette høres ut som det du leter etter, ta en titt nedenfor og du kan finne den utdanningen for deg!

Minimér
Les mer om å studere i Hellas
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
International Hellenic University (IHU)
Thessaloniki, Hellas

IHU Executive MBA er et toppkvalitets 24-måneders program lært over en utvidet helg en gang i måneden og begynner hvert januar. Totalt er det seksten helger av klasser.

IHU Executive MBA er et toppkvalitets 24-måneders program lært over en utvidet helg en gang i måneden og begynner hvert januar. Totalt er det seksten helger av klasser. -
EMBA
Deltid
2 år
Engelsk
jan. 2023
Campus