Deltid Executive MBA i HR i Ras Al Khaimah De forente arabiske emirater

Topp Deltid EMBAs i HR i Ras Al Khaimah De forente arabiske emirater 2018

HR

Executive MBA-programmet er et globalt management program utviklet for å møte behovene til mid-karriere fagfolk.Det utvikler effektive ledere for dagens 's dynamiske globale organisasjon

En MBA HR er beregnet for studenter som ønsker å få en dypere forståelse av organisatorisk planlegging, strategi og politikk. Vanlige temaer som kan dekkes omfatter ledelse i praksis, strategisk ledelse og styring på tvers av kulturer.

Utdanning i De forente arabiske emirater har sine fordeler: Søn, sjø, sand, tax-free inntekter etter endt utdanning og noen av de beste universitetene i Gulf region.In tillegg en rekke høyt rangerte universiteter basert i andre land har avdelingskontorer studiesteder i UAE.

Ras al-Khaimah er en av de syv emiratene som ligger i de nordlige regionene i De forente arabiske emirater. Navnet kan oversettes til "Top of the Tent", og er hjem for mer enn 250.000 innbyggere. Det har flere landemerker og museer gjør det til et populært turistmål.

Deltid Executive MBA i HR i Ras Al Khaimah i De Forente Arabiske Emirater

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA HR De forente arabiske emirater Ras Al Khaimah.  Prøv vår kategori EMBA istedet.

Search for similar programs here