EMBA i HR

Topp universiteter EMBAs i HR 2019

HR

Etter å ha fullført en bachelorgrad og bygger en karriere i løpet av flere år, velger mange mennesker å forfølge en EMBA. Denne graden forbedrer vanligvis studenters kunnskap om næringslivet og kan føre til karriereutvikling.

Hva er en EMBA i Human Resources? Det er et program som vanligvis er utformet for å gi studentene en ekspertkunnskap om næringslivet, spesielt på forretningskommunikasjon. Kursene dekker vanligvis temaer som markedsføring, økonomi og ledelse teori. For å hjelpe elevene med å utvikle en større forståelse for viktigheten av virksomheten kommunikasjon, kan generelle opplæringskurs, for eksempel skriving og regnskap, også inkorporeres i programmet.

En EMBA i Human Resources kan hjelpe studenter med å dyrke mange ferdigheter som kan bidra til å videreutvikle sin karriere. Kommunikasjonsevner kan være en av de viktigste som er utviklet gjennom programmet, og gode kritiske tenkningferdigheter kan også vise seg å være nyttige på karriereområdet. Problemløsning ferdigheter kan hjelpe studenter i både karriere og personlige liv.

For å finne ut hvor mye et EMBA-program koster, er det vanligvis best å kontakte potensielle skoler direkte. Prisene varierer drastisk mellom universiteter, og plasseringen kan påvirke kostnadene ved programmet.

De spesialiserte kunnskapsstudentene tjener fra en EMBA i Human Resources kan kvalifisere dem for et bredt spekter av interessante karrierer. Mange studenter velger karriere som tekniske rekrutterere, mens noen forfølge jobber som plasseringsledere. De som liker lederstillinger kan foretrekke å jobbe som ansattes relasjonsledere, mens andre finner arbeid som bemanningsdirektører. Jobb som kompensasjonsledere eller utviklingskonsulenter kan også være tilgjengelige. Studentene kan til og med finne arbeid som direktører for menneskelige ressurser for store selskaper.

For mange studenter er fleksibilitet nødvendig når man forfølger høyere utdanning. Å ta online klasser kan gi dem muligheten til å balansere sin utdanning med sine personlige liv. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

 

Les mer