EMBA i Forsyningsledelse

Beste skoler Executive MBA programmer i Forsyningsledelse 2019

Forsyningsledelse

Mange studenter ønsker å bli eksperter på deres utvalgte karrierefelt. For de som tar noen år å starte karriere etter å ha fullført en bachelorgrad, kan et EMBA-program være et godt alternativ, fordi det bruker tidligere oppnådd erfaring for å gi studentene spesialisert kunnskap.

Hva er en EMBA i Supply Chain Management? Denne typen program gir vanligvis studentene en omfattende forståelse av produktforsyning for bedrifter. Gjennom kurs som fokuserer på temaer som innkjøp, logistikk, konvertering og innkjøp, utvikler studentene typisk kunnskap om alle aspekter av produktforsyning. De kan også ta kurs på risikovurdering og ledelse teori for å utvide sin kunnskap om virksomheten i forhold til forsyningskjeder.

For at studentene skal lykkes i sine valgte karrierer, trenger de vanligvis å utvikle flere ferdigheter i løpet av sin tid i EMBA-programmet. Sterke kommunikasjonsferdigheter kan hjelpe til med nettverk, og problemløsende ferdigheter kan tillate studenter å kvalifisere seg til jobbfremskritt og lønnsøkninger i fremtiden. Organisasjon er en annen ferdighet som vanligvis dyrkes og kan vise seg nyttig i mange aspekter av livet.

Selv om de fleste EMBA-programmer tar omtrent to år å fullføre, er det ingen fast pris for graden. Skolene har varierende skolekostnader, slik at hvert universitet har sin egen pris for programmet.

Studenter som har fullstendig kunnskap om forsyningskjeden, kvalifiserer vanligvis for mange engasjerende karrierer. Mange blir ledere av forsyningskjeden, mens andre foretrekker å jobbe som bedriftsledere. De som foretrekker å ikke ha lederstillinger blir noen ganger kjøpere. Andre liker å jobbe med tall og forfølge jobber som kompensasjonsledere. Karriere som markedsføringsforskere kan også være tilgjengelige for å sikre at kjøpte produkter oppfyller etterspørselen.

For mange studenter er det ikke et levedyktig å ta kurs på campus. Siden mange skoler over hele verden tilbyr nettbaserte kurs, kan elevene ha ekstern tilgang til høyere utdanning, noe som gir dem stor fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer