Filter
EMBA
Studietype: Alle Tempo: Alle

Topp universiteter Executive MBA programmer i Forretningsanalyse 2019

Fullføre et EMBA-program er et prisverdig mål som gir folk kompetanse i næringslivet. Vanligvis tilgjengelig for alle som har fullført et bachelorprogram, bygger denne typen grad på kunnskap studentene har fått fra praktisk erfaring i karrieren.

Hva er et EMBA i Business Analytics? Typisk ment å gi studentene en dypere forståelse av kjernevirksomhetene i virksomheten, er dette programmets mål å forberede studentene på næringsliv. Kursene dekker vanligvis emner som kommunikasjon og datavitenskap med sterk fokus på det analytiske aspektet til hvert emne. Studentene kan studere bred fag som ledelsesteori og forretningsstrategi.

Når de er registrert i et EMBA i Business Analytics-programmet, utvikler elevene vanligvis mange viktige ferdigheter, for eksempel problemløsing, som kan hjelpe dem gjennom hele karrieren, og kan etter hvert føre til jobbfremskritt. Sterke analytiske ferdigheter kan også dyrkes, som kan kritiske tenkning ferdigheter som bidrar til både profesjonelt og personlig liv.

Hvert universitet er annerledes og har sitt eget studiekostnader, så prisen på et EMBA-program varierer drastisk mellom skolene. Universiteter i forskjellige land kan ha utrolig forskjellige priser.

Med næringslivet vokser hele tiden, er det mange spennende karrierer tilgjengelig for studenter med et EMBA i Business Analytics. Mange velger karrierer som datavitenskapere, noen fokuserer på datavitenskap mens andre foretrekker å jobbe med analytikk. De som liker kommunikasjon med et bredt utvalg av mennesker, finner noen ganger karrierer som markedsføringsforskere. Jobb som kvantitative analytikere kan være tilgjengelige. Karriere som datahandelsanalytikere er et annet populært alternativ, og andre studenter som foretrekker bak-scener karrierer kanskje foretrekker stillinger som konsulenter.

Universiteter tilbyr over hele verden online-klasser for å gi studentene mer fleksibilitet. Med fjerntilgang har flere studenter muligheten til å melde seg inn i EMBA-programmer. For å begynne, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

 

 

 

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Forretningsanalyse

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

En spesielt avgrenset program for å arbeide ledere, fra alle forvaltnings band, ment å utstyre dem med ... [+]

Executive PGDM i Business Analytics i samarbeid med IBM.

Program Varighet: 15 måneder En spesial avgrenset program for å arbeide ledere, fra alle forvaltnings band, ment for å utstyre dem med -

Relevant teoretisk og praktisk kunnskap til å implementere Business Analytics løsninger i sine respektive organisasjoner. Formidle kompetanse til å hjelpe dem å flytte opp den profesjonelle stigen. Fee program

Rs. 4,5 Lacs (med delvis betaling anlegget) Education Lån og Gruppe / Bedriftspakker er også tilgjengelig.

PROGRAM FORDELER

På grunn av sin industri orientering, har programmet følgende fordeler:

Virtuelle klasser med hybrid natur programmet levering AICTE godkjent EPGDM grad. Bare Institute i Bangalore å tilby EPGDM i Business Analytics (i samarbeid med IBM). Sertifisering av programmet er avsluttet fra IBM. Læreplan designet og levert av et konsortium av høyt kvalifiserte og erfarne lærere fra IFIM, IBM og andre bransjeeksperter Bransjeeksperter å veilede elevene og hjelpe dem møte reelle utfordringer. Peer gruppe interaksjon med studenter fra ulike sektorer / bedrifter for samhandling og kryssbefruktning av ideer Hands-on arbeidserfaring på IBM Business Analytics Lab på campus, som er utstyrt med nyeste verktøy og programvare Convenience av helgen klasser som ikke forstyrrer arbeidsplan Campus ligger i hjertet av Bangalore teknologi hub-Electronic City Online ressurs materialet organisert gjennom en Learning Management System (LMS) Tilgang til IBMs læringsressurser elektroniske og trykte Bistand med sideplassering (om nødvendig) Karriereutsikter ... [-]
India Bengaluru
July 2019
Deltid
15 måneder
Campus
Les mer på norsk