Filter
EMBA
Tunisia Studietype: Alle Tempo: Alle

Sammenlign EMBA programmer i Forretningsadministrasjon i Tunisia

En EMBA eller Executive MBA er et graduate-nivå siviløkonom for profesjonelle og utøvende. Det tillater dem å studere business executive utdanning og arbeid samtidig.

Tunisia, offisielt Republikken Tunisia, er det minste landet i Nord-Afrika. Det er en Maghreb land grenser til Algerie i vest, Libya mot sørøst og Middelhavet i nord og øst. På universitetsnivå i Tunisia den første syklusen av studier i akademiske strømmen er på to år, noe som fører til tildeling av Diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Executive MBA i Forretningsadministrasjon i Tunisia

Les mer Minimér

2 Results in Forretningsadministrasjon, Tunisia

Avicenne Private Business School (APBS)

The Executive MBA fra APBs er et fleksibelt program som er rettet mot ledere og ledere av bedrifter som ønsker å øke sine ferdigheter, faglige og ledelsesmessige ferdighe ... [+]

The Executive MBA fra APBs er et fleksibelt program som er rettet mot ledere og ledere av bedrifter som ønsker å øke sine ferdigheter, faglige og ledelsesmessige ferdigheter, mens åpne for nye forretningsmuligheter. Deltakeren må vise en bevist yrkeserfaring.

kunnskaper

Etter denne opplæringen, vil deltakeren viser en sterk følelse av strategisk utvikling, kritisk og analytisk viktig i virksomheten feltet. Han vil ha fått en sterk ledelseskultur og nivå personlig, eller for karriereutvikling. Med gode analytiske evner, vil det også være i stand til å løse ulike typer problemer. Initiativ, fleksibilitet, strategi, ledelse og tilpasning er de viktigste kvaliteter.

The Executive MBA er akkreditert av APBs CNFCCP Fondstrekkrettigheter, TFP, PCAM, USAID, ITP, oppgradering og Frankrike DIF FAFIEC.... [-]

Tunisia Tunis
September 2019
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Mediterranean School of Business (MSB)

MSB Executive MBA er den første og eneste engelsk undervist Executive MBA i Tunisia for å ha mottatt en akkreditering fra Association of MBAs, London. ... [+]

EMBA (Manager MBA)

MSB Executive MBA er den første og eneste engelsk undervist Executive MBA i Tunisia for å ha mottatt en akkreditering fra Association of MBAs, London.

Meget variert og motiverte deltakere, verdenskjente fakultetet, og toppmoderne fasiliteter er viktige faktorer som gjør The Executive MBA et program av referanse i Middelhavsregionen og en av de beste Executive MBA-programmer i Afrika.

Er programmet for meg?

Deltakelsen av høye potensielle kandidater er avgjørende for å lykkes i våre programmer. Deltakerne er tatt opp til The Executive MBA generelt okkupere senior lederstillinger fra ulike sektorer og bransjer. Programmet er for deg hvis du:

Hol... [-]
Tunisia Tunis
September 2019
Deltid
20 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk