Filter
EMBA
Latvia Studietype: Alle Tempo: Alle

Sammenlign Executive MBA programmer i Forretningsadministrasjon i Latvia

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Latvia, offisielt Republikken Latvia, er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa. Den grenser i nord til Estland, i sør av Litauen, i øst av Russland, og i sørøst av Hviterussland. Den latviere er et baltisk folk, kulturelt knyttet til litauerne. Capital er Riga som er hjemstedet til University of Latvia med mer enn 23.000 registrerte studenter.

EMBA program i Forretningsadministrasjon i Latvia

Les mer Minimér

1 Results in Forretningsadministrasjon, Latvia

Riga Business School

RBS Executive MBA er designet for å fremme erfarne ledere til nye lederskap høyder. Programmet legger til nye perspektiver og verktøy til studentenes allerede enorme forv ... [+]

RBS Executive MBA er utformet for å fremme erfarne ledere til nye lederskap høyder. Programmet legger til nye perspektiver og verktøy til studentenes allerede enorme forvaltning kunnskap. Programmet dekker alle aspekter av moderne ledelse praksis. RBS fremste Lederutvikling praksis utvikler ferdigheter og selvtillit til å effektivt implementere strategi til handling. De europeiske og globale studiereiser gir perspektiv og innsikt fra hele verden.

RBS Executive MBA-programmet er en internasjonalt akkreditert og anerkjent grad i ledelse.

Høydepunktene i programmet er:

The Leadership Development praksis (LDP) Programmet går gjennom alle fire moduler av EMBA-programmet. LDP deltakerne få dyp forståelse av de sentrale begrepene lederutvikling og coaching som de er brukt i en rekke forretninger og sosiale sammenhenger. Modulbaserte studier sette studentene i stand til å analysere og arbeide på bred, diversifisert, internasjonal business fenomener. Studentene har stedet møter omtrent en gang i måneden for en lang helg. Praktisk beliggenhet i Riga som alltid har vært et knutepunkt for næringsvirksomhet, spesielt siden det er i skjæringspunktet mellom øst og vest. Å være bare 20 minutter fra Riga International Airport, kan du fly i for klassene og fly ut beleilig. ... [-]
Latvia Riga
January 2020
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk