Filter
EMBA
Finland Studietype: Alle Tempo: Alle

Søk EMBAs i Forretningsadministrasjon i Finland

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

Den formelle system for høyere utdanning i Finland er den 7-3-2-2 mønster. Universitetet tar to år i yrkesfaglig eller teknisk utdannelse og til slutt to år før høyere utdanning. Finland har også flere offentlige så vel som private universiteter som har aktivert tilgjengeligheten av høyere utdanning for studenter.

Executive MBA i Forretningsadministrasjon i Finland

Les mer Minimér

2 Results in Forretningsadministrasjon, Finland

Henley Business School

Executive MBA er for erfarne og ambisiøse ledere som ønsker å utvikle sine ledelses- og ledelseskompetanse. Programmet er strukturert slik at du kan fortsette å jobbe på ... [+]

Å skape bedre resultater

Henley Executive MBA er en intens og givende opplevelse. Det er utfordrende, stimulerende og relevant. I mange tilfeller er det livsforandrende.

Triak akkreditert av AMBA, EQUIS og AACSB, og blant de mest kjente MBAene i verden, er Henley Executive MBA designet for å hjelpe deg med å oppnå best mulig utfall i forretninger og i livet. Fordelene kan tydelig måles, og gir deg et betydelig avkastning for deg personlig og i større grad til din bedrift. Henley Executive MBA er det eneste MBA-programmet i Finland som tilbyr en mastergrad.

Utnytte vår globalt anerkjente ekspertise innen internasjonal virksomhet, lederskap, bedriftsarkiv og internasjonal økonomi. Lær hvordan du tenker strategisk og får større tillit. Vi vil engasjere deg på alle nivåer, gjennom coaching og personlig utvikling, for å gi deg tillit og energi til å takle dine utfordringer og fokuset du trenger for å nå dine mål.... [-]

Finland Helsinki
October 2019
Deltid
2 - 7 år
Campus
Les mer på norsk
Hanken School of Economics

Hanken Executive MBA er et internasjonalt akkreditert program basert i Helsingfors, Finland. Etter at du har fullført dette programmet, vil du få innsikt og verktøy for å ... [+]

Gjør inntrykk med Hanken EMBA

Hanken Executive MBA er et internasjonalt akkreditert program basert i Helsingfors, Finland. Etter at du har fullført dette programmet, vil du få innsikt og verktøy for å få innvirkning i enhver forretningsinnstilling.

Vårt program gjør at du kan styrke din strategiske beslutningsprosess og lederegenskaper, og dermed utstyre deg for å skape verdier for deg selv, din organisasjon og dine kunder, så vel som andre interessenter.

Hanken Executive MBA er en toårig deltid utdanningsprogram utført på engelsk. Vi tror på styrken av dialog, ansikt til ansikt interaksjon og relasjoner: vi gjenkjenner individet i gruppen, våre grupper er små og våre fakultet og erfarne forelesere er sterkt dedikert til vårt program.... [-]

Finland Helsinki
March 2019
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk