Executive MBA i Forretninger

Beste studieprogrammer 2 EMBAs i Forretninger 2018

Registrering i et EMBA-program kan hjelpe elevene å bygge videre på kunnskap de allerede har fått gjennom flere år i sitt valgte karrierefelt. Denne typen program kan videreutvikle en elevs utdanning og kan til og med føre til karriereutvikling i fremtiden.

Hva er en EMBA i Business? Det er et avansert studieprogram ment å gi studiekompetanse i alle aspekter av forretningsområdet, fra administrasjon og menneskelige ressurser til kommunikasjon og strategi. Kursene dekker vanligvis et bredt spekter av individuelle temaer, inkludert ledelsesteori, grunnleggende forretningspraksis, markedsføring og økonomi. Programmet kan også inkludere relevante generelle utdanningskurser, for eksempel skriving og regnskap, for bedre å forberede studentene på karriere i næringslivet.

Studentene utvikler vanligvis flere kritiske ferdigheter mens de er innlogget i en EMBA i Business-programmet. Utmerkede lederegenskaper kan hjelpe studentene til å lykkes i næringslivet og kunne føre til jobbsøking og høyere lønn i fremtiden. Kritisk tenkning ferdigheter kan gjøre det mulig for studenter å navigere forretningsstrategier, mens kommunikasjonsevner er nyttige i sitt personlige og profesjonelle liv.

Mens et EMBA-program vanligvis tar omtrent to år å fullføre, varierer prisen mellom universiteter. Sted og angitte studiekostnader kan påvirke prisen fordi hver skole er forskjellig.

Å ha en EMBA i Business kan gi studentene muligheten til mange engasjerende, raske karrierer. Mange studenter velger å lansere sine egne selskaper, mens andre foretrekker å bli bedriftsledere for eksisterende. Noen finner jobber som konsulenter. De som liker kreative karrierer blir noen ganger PR-spesialister eller markedsførere. Jobb som kommunikasjonsledere, rekrutterere eller markedsanalytikere kan også være tilgjengelige.

Med digital teknologi som vokser raskt, tilbyr flere universiteter EMBA-programmer på nettet. Registrering i online klasser gir studentene den fleksibiliteten de trenger for å lage sine egne tidsplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

 

Les mer

Executive MBA I Innovasjon & Business Creation

TUM School of Management Executive Programs
Campus Deltid 3 - 4 semestre April 2018 Tyskland Munich

The Executive MBA i Innovasjon og Business Creation på TUM School of Management er forpliktet til å være en ledende entreprenørskap program for fagfolk. Den kombinerer en utmerket ledelse utdanning med individuell innovasjon og oppstart [+]

The Executive MBA i Innovasjon og Business Creation på TUM School of Management er forpliktet til å være en ledende entreprenørskap program for fagfolk. Den kombinerer en utmerket ledelse utdanning med individuell innovasjon og oppstart rådgivende.

I læringsmoduler, vil du utvikle dine lederegenskaper og skjerpe gründer forståelse. I prosjekt moduler, vil du lære hvordan du lykkes etablere en bedrift, fra å utvikle en forretningsmodell for å gå inn i markedet.

Årsaker til den Executive MBA i Innovasjon og Business Creation: Høy kvalitet videreutdanning: Studier ved TU München - University of Excellence Unike fokus: Entreprenørskap og innovasjon Deltid EMBA for arbeider fagfolk: 12-måneders program pluss masteroppgave Hands-on: Prosjektarbeid med faglig rådgivende Eksepsjonelle partnere: UC Berkeley, McKinsey, UnternehmerTUM Krav: ... [-]

Executive MBA I Business & IT

TUM School of Management Executive Programs
Campus Deltid 3 - 4 semestre October 2018 Sveits St.Gallen Tyskland Munich + 2 fler

Etterspørselen etter ledere som har omfattende IT know-how samt dyp generell ledelse kunnskap vokser stadig. Det er der den Executive MBA i Business & IT ved TUM Høyskolen BI og Institutt for informasjons- [+]

Etterspørselen etter ledere som har omfattende IT know-how samt dyp generell kunnskap innen forvaltning vokser stadig. Det er her Executive MBA i Business & IT Ved Technische Universität München og Institute of Information Management ved University of St Gallen kommer i. På initiativ fra "European CIO Association" og "VOICE-Verband der IT-Anwender eV", Jo Executive MBA i Business & IT ble lansert i 2013. I tillegg er mange bedriftspartnere involvert intensivt i programmet f.eks Atos, Bayer, Henkel, Schindler og Tata. Fokuset i Executive MBA-program er på å knytte forretnings- og IT, da disse er viktige faktorer for å lykkes med konsernledelsen. Kursets innhold presenteres interaktivt ved å kombinere omfattende, etablerte akademiske modeller med praktisk erfaring. Overføring av kunnskap inn i en bedrifts sammenheng er gjort mulig ved hjelp av IT-baserte eksempler og tilfeller, og ved å holde diskusjoner. Utallige IT-sjefer, blant andre, som deler sine personlige erfaringer og utfordringer, bidrar til programmet. Våre deltakere som kommer fra teknisk bakgrunn er gitt omfattende innsikt i den strategiske beslutningsprosessen i et selskap og få en dyp forståelse av sjanser og risiko for IT-applikasjoner innenfor de generelle rammene av et selskap.... [-]