EMBA program i Food and Beverage Studies

Beste skoler EMBAs i Food and Beverage Studies 2019

En executive MBA eller EMBA, er et høyere nivå siviløkonom. En executive MBA-programmet er mye som en vanlig MBA-program. Den viktigste forskjellen er at en executive MBA-programmet er primært designet for å utdanne arbeider ledere, ledere, gründere og andre næringslivsledere.

Executive MBA i Food and Beverage Studies

Les mer

MBA i vinbransjen

California State University Sonoma
Campus Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år March 2019 USA 1801 + 2 fler

Dagens vinindustri er i endring. Mer enn bare å møte industriens behov, hjelper Sonoma MBA i Wine Business til å forme hvordan industrien utvikler seg i kravene til globalisering, teknologi og endring av regelverk. Den internasjonalt akkreditert Sonoma Executive MBA i Wine Business leveres med en tidsplan, relevans og ledelsesfokus for dyktige fagfolk på toppleder, direktør og executive level. [+]

Sonoma MBA i Wine Business

La din lidenskap bli ditt yrke.

Dagens vinindustri er i endring. Mer enn bare å møte industriens behov, hjelper Sonoma MBA i Wine Business til å forme hvordan industrien utvikler seg i kravene til globalisering, teknologi og endring av regelverk.

Dette spesialiserte programmet er det eneste av sitt slag og utruster studenter med kunnskap om vinbransjen og bransjespesifikke verktøy for å levere resultater i dagens konkurransedyktige globale vinmarkeder. Programmet er internasjonalt akkreditert og leveres i deltidsformat for arbeidende fagfolk (to år), eller et heltidsspor for studenter som ønsker å fullføre programmet på ett år.

Studentene får kunnskap og erfaring til å konstruere og presentere kvantitativ analyse, inkludert dataanalyse, økonomi og kostnadsregnskap og kontroll. Studentene utvikler også lederskapskommunikasjonsferdigheter for å håndtere mennesker etisk og effektivt for å oppnå mål og fremme initiativer på vegne av enhver organisasjon.... [-]