Fjernundervisning EMBA program i Finans

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Executive MBA programmer i Finans 2019

Finans

Executive MBA-programmet er et globalt management program utviklet for å møte behovene til mid-karriere fagfolk.Det utvikler effektive ledere for dagens 's dynamiske globale organisasjon

En Master i Business Administration (MBA) med en konsentrasjon i finans er et høyere nivå to-årig studium som dekker økonomiske emner i næringslivet, slik som økonomisk planlegging, pengene ledelse og regnskap. Tjene en MBA i finans kan føre til økte jobbmuligheter og bedre faglige ferdigheter for akademikere.

 

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Fjernundervisning Executive MBA i Finans

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Finans distance.  Prøv vår kategori MBA Finans Fjernundervisning istedet.

Search for similar programs here