135 Deltid EMBA Programmer i Europa for 2024

Deltid EMBA Programmer i Europa for 2024Filter
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Dubai, De forente arabiske emirater

    Deltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Balanser arbeid og studier med dette deltidsprogrammet som kombinerer den oppslukende campusopplevelsen med fleksibiliteten travle fagfolk trenger.

    • Zürich, Sveits

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Amsterdam, Nederland

    Deltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vår Executive MBA: Leading with Purpose, som bryter løs fra konvensjonelle tilnærminger, handler om samskaping av kunnskap og å jobbe sammen for å stille de store, utfordrende spørsmålene og gå dypere inn i dagens og morgendagens problemstillinger.

    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania

    Deltid

    20 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk

    Esades Executive MBA er et 20-måneders deltidsprogram rettet mot opplæring av ledere, slik at de kan kombinere arbeid med de aller beste innen lederutdanning. Programmet er designet for å hjelpe deg med å bli en global leder som er i stand til å inspirere og drive endring i selskaper, lede med tillit til usikre omgivelser og gi nytt perspektiv på utfordringer som selskaper og deres lederteam står overfor.

    • Nottingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    2 år

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Vår Global Executive MBA er et kraftig partnerskap mellom Nottingham Business School og ledende handelshøyskoler i Sør-Afrika og Brasil. Ved å kombinere vår ekspertise vil du utvikle et virkelig globalt perspektiv, internasjonale forbindelser og kunnskapen til å lede i en usikker og tilkoblet verden. Programmet er utformet med fokus på bærekraftig og ansvarlig ledelse. Disse prinsippene er integrert i alle modulene våre. Du vil bli fordypet i kontekstuelle lederskapsprosjekter, utforske virkelige, strategiske utfordringer og bruke læringen din på arbeidsplassen din. Enten du ønsker å ta på deg en mer senior rolle eller omfavne mulighetene og risikoene i en tilkoblet verden, er Global Executive MBA et flaggskipprogram og en transformativ læringsopplevelse.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Executive MBA ved UPF Barcelona School of Management er lederutviklingsprogrammet som lar deg gi det definitive løft til din profesjonelle karriere og forbereder deg til å lede selskaper med en global og innovativ visjon. Executive MBA er en offisiell mastergrad, akkreditert av AMBA og støttet av strengheten og dyktigheten til Pompeu Fabra University.

    • Paris, Frankrike
    • Roubaix, Frankrike

    Deltid

    16 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Edhec Executive MBA er et trippel-akkreditert deltidsprogram fra en av Europas beste handelshøyskoler. Den er designet for erfarne ledere, gründere og toppledere som ønsker å oppleve en profesjonell transformasjon.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    EAE Executive MBA er vår MBA på deltid, laget for å øke din profesjonelle utvikling, enten i et eksisterende selskap eller å bygge din egen virksomhet. EMBA er designet for ledere og gründere med mer enn seks års erfaring, ambisjon og en ånd av innovasjon. Executive MBA-programmet oppfører seg som et økosystem som forbedrer utviklingen av analytiske og ledende ferdigheter med oppdaterte og praktiske teknikker, samtidig som den gir deg den fleksibiliteten du trenger i ditt daglige liv.

    • Pomorska, Polen

    Deltid

    2 år

    Blandet

    Engelsk

    ACCA Finance and Accounting postgraduate-programmet er ment å forbedre moderne forretningsledelse, revisjon, risikostyring, strategisk planlegging, juss og skattekunnskaper og -ferdigheter. Studiet utgjør det første trinnet i å oppnå den prestisjetunge ACCA-kvalifiseringen, som i dag er avgjørende i profesjonell regnskaps- og finanskarriere, både hjemme og i utlandet. Blandet format. Klassene holdes på nett det meste av semesteret. Klasser på stedet holdes en gang per semester for å skrive eksamener og integrere med gruppen.

    • Spain Online, Spania

    Deltid

    12 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spansk

    Executive MBA tilbyr deltakeren en ekte kontakt med innovasjon og en tilnærming til de nyeste trendene innen ledelse.

    • Eltville, Tyskland
    • Regensburg, Tyskland
    • + 6 more

    Deltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Executive MBA i Real Estate International ble designet for å gi eiendomsmeglere et konkurransefortrinn i forhold til andre markedsaktører, og gi dem verktøyene til å konkurrere i et internasjonalt marked. Kurset er rettet mot eiendomsmeglere som ønsker å forme bransjen bærekraftig og få en bedre forståelse av eiendomsfinansiering og -investeringer samt internasjonale markeder, spesielt USA, Storbritannia og asiatiske markeder.

    • Rotterdam, Nederland

    Deltid

    18 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Å bygge fremtiden tar mer enn buzzwords og visittkort. Som leder øker du nøyaktig hva vi mener. Suksess krever store ideer og lyse lederskap.

    • Frankfurt, Tyskland

    Deltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Frankfurt School Executive Master of Business Administration (MBA) -program tilbyr universitetsutdannede eller andre kandidater med tilsvarende kvalifikasjon, for eksempel innen bankadministrasjon, muligheten til å tilegne seg ekstra allmenn ledelsesevner.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette nettbaserte MBA-programmet fra Arden University gir den kritiske fordelen for å lykkes i det øverste nivået i virksomheten, med fokus på lederegenskaper, bærekraftig virksomhet og utforming av strategiske modeller. Enten du oppretter en nisjestart-up eller opererer i et internasjonalt anerkjent selskap, gir Ardens MBA-program deg ferdighetene du trenger for å sette opp virksomheten din for å lykkes.

    • Trieste, Italia

    Deltid

    23 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Executive MBA in Business Innovation (EMBAIN) er designet for ledere som ønsker å utnytte mulighetene som de nye teknologiene gir for å øke smidigheten og transformere forretningsmodellene til selskapene sine.