Fjernundervisning EMBA i Entreprenørskap

Beste Fjernundervisning EMBA programmer i Entreprenørskap 2018/2019

Entreprenørskap

Når du har tatt en grad i forretning og har betydelig praktisk erfaring, er det neste steget en Executive MBA (EMBA). Programmene kombinerer fundamentale studier som økonomi, regnskap og markedsføring med lederskapstudier for at du skal kunne klatre til mer fremtredende lederstillinger.

I denne utviklende verden av entreprenørskap, vellykkede gründere og ledere må være utstyrt med kunnskap og ferdigheter de trenger for å gå seg gjennom sine forretningsmål. Å ha en MBA i entreprenørskap gir deg overtaket fordi det forsyner deg med en klar forståelse av hvordan du navigerer dine kreative, forretningsideer, og slå dem i betong suksess. Enten du ønsker å delta i gründer verden eller ønsker å stige i bedriftens stigen, vil dette programmet veilede deg hvordan å gjøre dem skje.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Fjernundervisning EMBA program i Entreprenørskap

Les mer

EMBA i ledelse og entreprenørskap

California Institute of Advanced Management
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 11 - 22 måneder September 2018 USA El Monte + 1 fler

CIAM Executive Management [+]

Ingen flere prøver eller eksamener.

CIAM Executive Management

Ingen GMAT eller GRE påkrevet.

CIAM tror på praktisk, funksjonell og relevant kunnskap - ikke testresultater på et stykke papir, slik at vi ikke krever GMAT eller GRE som opptakskrav.

Tilgjengelig både på nettet og på campus

Vår toppmoderne nettplattform gir 24-timers tilgang til kursmaterialer på tvers av flere plattformer og våre små klassestørrelser gir rik samhandling med vår begavede fakultet - alt designet for å gi deg det beste læringsmiljøet. MBA-programmet på 36 kreditter er designet for å møte behovene til fagfolk i et bredt spekter av forretningsområder. Flere sporalternativer, helg / nattklasser, lave kurspriser og dedikert ekspertfakultet gjør CIAM det beste valget for MBA.... [-]