Fjernundervisning EMBA i Energiforvaltning

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Executive MBA programmer i Energiforvaltning 2019

Energiforvaltning

Når du har tatt en grad i forretning og har betydelig praktisk erfaring, er det neste steget en Executive MBA (EMBA). Programmene kombinerer fundamentale studier som økonomi, regnskap og markedsføring med lederskapstudier for at du skal kunne klatre til mer fremtredende lederstillinger.

Karriereutvikling i energi-virksomheten krever ledere som har kapasitet til å håndtere opp med den nyeste innovasjon og utvikling av energikilder, bortsett fra å ha gode kunnskaper og ferdigheter i ledelse. En MBA in Energy Management utstyrer elevene med den nyeste teoretisk og praktisk læring å oppnå suksess i den nyskapende verden av energibransjen.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Fjernundervisning EMBA program i Energiforvaltning

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Energiforvaltning distance.  Prøv vår kategori MBA Energiforvaltning Fjernundervisning istedet.
Energiforvaltning

Programs in MBA Energiforvaltning Fjernundervisning

Search for similar programs here