Fjernundervisning EMBA program i Eiendomsmegling

Topp Fjernundervisning EMBAs i Eiendomsmegling 2018/2019

Eiendomsmegling

En Executive MBA (EMBA) er utformet for erfarne fagfolk som er klare til å tilegne seg den kompetansen som er nødvendig for å arbeide i overordnede lederskap og styringsposisjoner. Programmet tar for seg vanskelighetene ved lederskap, økonomi, markedsføring og andre relevante emner.

MBA Real Estate er en blanding av praktiske og teoretiske programmer av forståelse land utvikling generelt. Studenter av dette programmet vil få inngående kjennskap til teknikker og strategier brukt til å administrere eiendomsutvikling, som utnyttelse av økonomiske faktorer i å kjøre land utvikling, salg og kjøp av fast eiendom. 

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning EMBA i Eiendomsmegling

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Eiendomsmegling distance.  Prøv vår kategori MBA Eiendomsmegling Fjernundervisning istedet.
Eiendomsmegling

Search for similar programs here