EMBA program i Dobbeltgrader

Beste studieprogrammer EMBAs i Dobbeltgrader 2018

Dobbeltgrader

En EMBA er utviklet for studenter som allerede har funnet sin samtale og som ønsker å fremme sin kunnskap på bestemte felt, slik at de kan videreutvikle karriere. Et Executive MBA-program tillater en deltaker å jobbe mens du forfølger en avansert grad.

Mange individer vil vite, hva er en EMBA i Dual Degrees? Dette programmet tillater enkeltpersoner å forfølge to grader på en gang via et enkelt program. Den strenge dobbelgradsbanen er fullpakket med flere kurs som er rettet mot å maksimere deltakerens læring og spesialisering samtidig som kostnadene og tiden som er forbundet med høyere læring, minimeres. For å spore veien til suksess må deltakerne generelt ha bachelorgrader og ha åtte års arbeidserfaring under båndene sine.

Fordi dobbeltgraderingsprogrammet er så strenge, har folk som uteksaminere seg en tendens til å være flink og engasjert. Mange har høy kapasitet til å lære og beholde informasjon. Disse ferdighetene kan være nyttige i omtrent hvilket felt som helst.

Kostnaden for et EMBA er ikke satt i stein, og hvor mye en student betaler vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert hans eller hennes beliggenhet og varigheten av programmet. Studentene bør også budsjettere for levekostnader, inkludert leie, mat og transport.

Avhengig av arten av de to programmene studenten velger å kombinere, kan karrieremuligheter for noen med en EMBA i Dual Degrees være rikelig. For eksempel kan en som har studert markedsføring og økonomi finne suksess som direktør for markedsføring. En person som får en dobbel grad i miljøstudier og bedriftsadministrasjon kan finne en god posisjon med et grønt teknologi selskap.

Institusjonen hvor en student deltar i et EMBA i Dual Degrees-programmet vil avhenge av hans eller hennes plassering og tidsplan. Fordi en EMBA er designet for den arbeidende personen, er nettkurs generelt det beste alternativet. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Tongji-mannheim Dual-grad Executive Mba

Tongji University, School of Economics and Management
Campus Deltid March 2018 Kina Shanghai Tyskland Mannheim + 1 fler

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt sterke kinesisk-tyske fokus reagerer på den økende etterspørselen etter ledere som vellykket kan navigere utfordringene i begge kulturer. Det vil gi ledere fra hele verden de ferdigheter og verktøy de trenger for stillinger i internasjonal toppledelse. [+]

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA Program

Oversikt

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt sterke kinesisk-tyske fokus reagerer på den økende etterspørselen etter ledere som vellykket kan navigere utfordringene i begge kulturer. Det vil gi ledere fra hele verden de ferdigheter og verktøy de trenger for stillinger i internasjonal toppledelse.

Universitetene i både Mannheim og Tongji er kjent for sin høye akademiske kvalitet, banebrytende forskning og undervisningstrening. De er to partnere med betydelig erfaring i lederopplæring. Videre inneholder begge begge gode bedrifts- og alumni nettverk og demonstrerer en høy kinesisk-tysk tilhørighet. TONGJI-MANNHEIM Executive MBA (EMBA) benytter dette verdifulle samarbeidet best mulig for å gi deltakerne det aller beste innen EMBA-utdanning.... [-]