MBASTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Executive MBA programmer in Abu Dhabi i De Forente Arabiske Emirater 2019

Mange fagfolk fra hele verden velge en EMBA i Abu Dhabi. Abu Dhabi er kjent for sin rikdom og naturressurser. Den har en rask utvikling økonomi med store mengder utenlandske investeringer og fantastiske forretningsmuligheter. Midtøsten spiller en stor rolle i verden forretnings-og helsedirektoratet og en MBA i Abu Dhabi kan bidra til å gi ferdigheter, kunnskaper og erfaring til å være konkurransedyktig i det globale markedet. Dette er et område for forretnings-innovasjoner med flere muligheter for karriereutvikling.

Som mange EMBA programmer inkluderer en EMBA i Abu Dhabi den totale yrkeserfaring deltakere til sin pedagogisk tilnærming, noe som åpner for eksponering av ulike perspektiver og skape en stimulerende læringsopplevelse. EMBA i Abu Dhabi programmene består av et spesialisert nivå av kunnskap mot aktuelle administrative spørsmål.Programmer har en velutviklet forståelse av strategisk tenkning og hjelper også fagfolk utvikle de ferdighetene som trengs for effektiv ledelse og styring.

Ta en titt gjennom EMBA i Abu Dhabi programmer nedenfor for å lære mer om de mulighetene som venter på deg!

treff Filter

Executive MBA - internasjonal rute

University of Strathclyde Business School
Kombinert nett & campus Deltid 24 måneder August 2019 Hellas Athens Singapore Sveits Zürich Bahrain Manama Malaysia Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat De forente arabiske emirater Dubai Abu Dhabi Italia Milan Tyskland Munich Kina Beijing Frankrike Toulouse + 21 fler

Strathclyde Business School (SBS) har en lang og stolt historie av å være en innovativ virksomhet skole - og en del av et ledende teknologisk universitet - med 'nyttig læring "på sitt hjerte. SBS ble kåret Business School of the Year i Times Higher Education 2016 tildelinger annonsert i november. Tildelingen ble gjort i erkjennelse av Business School innovative og entreprenørielle holdninger og sin generelle "fremragende" ytelse.