close

Filtre

Se resultater

2 Topp universiteter Deltid Executive MBA programmer i Danmark

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.Til tross for sin lille befolkning, Danmark er rangert som en av verdens 's mest innovative land takket være en sterk vekt på forskni… Les mer

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

Til tross for sin lille befolkning, Danmark er rangert som en av verdens 's mest innovative land takket være en sterk vekt på forskning og opplæring av høy kvalitet. Du skal også studere i en trygg, vennlig og innovasjonsdrevet miljø.

Deltid EMBA i Danmark

Minimér
Les mer om å studere i Danmark
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
International Business Academy
Kolding, Danmark

Denne MBA-graden er et deltid og internasjonalt program som tilbys av Leeds Beckett University i samarbeid med IBA International Business Academy i Kolding.

Denne MBA-graden er et deltid og internasjonalt program som tilbys av Leeds Beckett University i samarbeid med IBA International Business Academy i Kolding. -
EMBA
Deltid
2 - 6 år
Engelsk
Nettstudier
 
AVT Business School
København, Danmark

AVTs AMBA-akkreditert Executive MBA er det eneste sanne globale lederskapsprogrammet, som tilbys i Danmark.

AVTs AMBA-akkreditert Executive MBA er det eneste sanne globale lederskapsprogrammet, som tilbys i Danmark. -
EMBA
Deltid
18 måneder
Engelsk
Campus