Filter
EMBA
Danmark Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler Executive MBA programmer i Danmark 2019/2020

En EMBA eller Executive MBA er et graduate-nivå siviløkonom for profesjonelle og utøvende. Det tillater dem å studere business executive utdanning og arbeid samtidig.

Hvis du ønsker å klatre på karrierestigen og få en lederstilling, er en MBA for deg. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter til å få allsidighet, i form av forståelse, av en rekke funksjonelle, forretningsområder. Pluss muligheten til å bruke verktøy og analyser, for å bidra til strategisk planlegging og beslutningstaking.

Til tross for sin lille befolkning, Danmark er rangert som en av verdens 's mest innovative land takket være en sterk vekt på forskning og opplæring av høy kvalitet. Du skal også studere i en trygg, vennlig og innovasjonsdrevet miljø.

Executive MBA programmer i Danmark

Les mer Minimér

treff

AVT Business School

AVTs AMBA-akkreditert Executive MBA er det eneste sanne globale lederskapsprogrammet, som tilbys i Danmark. ... [+]

Executive MBA

Executive MBA på AVT er en berikende reise som gjør at du kan finpusse dine ledelsesmessige ferdigheter mens du utforsker de skiftende rollene til ledere i dagens dynamiske forretningsmiljø.

MBA er et 18-måneders program i to deler:

Del 1 er CBA som tar seks måneder / 650 læring timer. Del 2 er MBA som tar ytterligere 12 måneder / 1300 læring timer og bygger på vellykket gjennomføring av CBA-programmet.

Den første delen av Executive MBA inkluderer en hyggelig, øyeåpning studie tur til Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Executive MBA-klassen reiser også til Shanghai for en nedsenkning i det kinesiske markedet.

MBA på AVT:... [-]

Danmark Copenhagen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk