EMBA i Daglig ledelse

Beste studieprogrammer 3 Executive MBA programmer i Daglig ledelse 2018/2019

Daglig ledelse

Personer som jobber som ledere og direktører, tar ofte Executive MBA-kurs for å bli kvalifisert. Disse programmene er ideelle for de som allerede jobber i sitt foretrukne felt og imøtekomme til en rekke ulike bransjer.

Hva er en EMBA i General Management? Dette programmet er utviklet for å hjelpe fagfolk til å bli bedre ledere innen sine bedrifter og næringer. Kursoppgaver deles vanligvis inn i leder- og kommunikasjonsteknikker, samt metoder for å forbedre organisering og planlegging. Disse grader kan innebære et antall økonomiske og forretningsteori klasser, samt markedsføring, kundeforhold og virksomhetseffektivitet. Programmene kan kreve ulike praktiske oppgaver, og hjelpe elevene til å lære faktiske ledelsesteknikker og forretningspraksis som har umiddelbare applikasjoner.

Fullføre en EMBA grad kan utstyre nyutdannede med mange ferdigheter, inkludert ledelse, forretningsorganisasjon og kritisk tenkning. Disse ferdighetene kan hjelpe fagfolk til å lede bedrifter mot suksess, og de forbedrer også lederens muligheter for karriereutvikling.

EMBA kurs er ofte tatt av deltidsstudenter, så kostnaden avhenger av hvor ofte klasser blir tatt og hvor lenge programmet varer. For å finne ut mer om priser, kan du prøve å kontakte et universitet direkte.

Etter å ha mottatt en EMBA i General Management, kan kandidater begynne å lete etter høytidsstillinger i sitt valgte felt. For de som allerede jobber som ledere, kan det være mulig å bli generalforvaltere eller direktører som fører tilsyn med et større lag. Ansatte som ønsker å flytte inn i en leder eller regissørposisjon kan muligens gjøre det raskere ved hjelp av denne graden. En Executive MBA kan også hjelpe enkeltpersoner til å bli ledende stillinger med unge og utviklende oppstartsselskaper. For de som har en LLC, kan denne graden bistå med å sikre arbeid som en hendelsesleder på en per-prosjekt basis.

En EMBA i General Management kan fullføres på de fleste universiteter samt gjennom online kurs. For å lære mer om denne graden, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

EMBA i ledelse

German Business School
Campus Deltid 2 år September 2018 Tunisia Tunis

Den EMBA General Management program er sektornøytrale og passer for ansatte fra ulike industrisegmenter og økonomi, engineering, teknisk eller vitenskap bakgrunn. [+]

EMBA i General Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) Programmet er rettet mot bedriftsledere, nåværende og fremtidige ledere, slik at de kan få tak i denne prestisjetunge grad mens du fortsetter å holde sine eksisterende årsverk.

EMBA-programmet fokuserer på å forbedre deltakernes strategiske ledelse tenkning som vil tillate dem å utføre kritisk analyse av enhver bedrift situasjon og å anvende ulike ledelsesteorier for å løse forretningsproblemer. En annen viktig del av programmet er utvikling av lederskap og kommunikasjonsferdigheter og bygge faglige nettverk gjennom teambygging aktiviteter og gruppearbeid. I tillegg lærer deltakerne å bruke nødvendige verktøy for virksomheten forskning og ved slutten av programmet kan integrere og anvende den mottatte kunnskap til sitt område av spesialfeltet.... [-]


Generell MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)
Campus Deltid 18 måneder September 2018 Ukraina Kyiv

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere som er involvert i beslutningstaking i ulike grener og funksjonelle sfærer, både i de viktige nasjonale og internasjonale selskapene og i selskapene til de små og mellomstore bedrifter. [+]

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere som er involvert i beslutningstaking i ulike grener og funksjonelle sfærer, både i de viktige nasjonale og internasjonale selskapene og i selskapene til de små og mellomstore bedrifter.

Modulene som tilbys til studentene, er rettet mot dannelsen av systemet med praktisk kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å forstå utviklingen av utviklingen av innenlandsk og internasjonal virksomhet, løse de viktigste problemene i selskapet og øke effektiviteten i oppfyllelsen av administrative funksjoner i forhold til høy turbulens i næringslivet.

Fordeler

Målet med programmet er å skaffe seg generelle lederegenskaper og avanserte praktiske forretningsverktøy gjennom:... [-]


Executive MBA i General Management

Institut für Management
Campus Deltid 18 måneder Åpen påmelding Østerrike Salzburg

mestre utfordringer, strategiske beslutninger og oppfylle lederansvar - med den akademiske graden MBA (Master of Business Administration), er du kvalifisert til ledernivå. Den omfattende generell ledelse utdanning gir aktuell, grundig business kunnskap og ledelse og lederegenskaper. På IFM - Institut für Management i Salzburg studerer du veldig fleksibel: Individuell studiedesign og helhetlig omsorg lede deg til suksess! [+]

Deltids ledelse studier i Salzburg

Siden begynnelsen av det 21. århundre, er Master of Business Administration MBA trolig den mest anerkjente post-graduate grad av vår tid. Ikke uten grunn - fordi studien gjør en utmerket business utdanning for ledere på høyeste akademiske nivå.

Deres særlig fordel IFM:

Den modulære utformingen av vår Executive MBA-program, en baseline når som helst! Den fleksible studieplanlegging, tilpasser individuell eksamen planlegging av tiden din budsjett! Utarbeidet av deg som en del av kursinnhold og konsepter i form av papirer og masteroppgaven gi deg en umiddelbar praktisk nytte for personlig og faglig utvikling fremover.

Din suksess hos oss kan derfor starte umiddelbart - kontakt oss nå, eller finne ut mer detaljer om MBA universitetet kurs ved Institut für Management .... [-]