Filter
EMBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 4 Executive MBA programmer i Daglig ledelse 2019/2020

Personer som jobber som ledere og direktører, tar ofte Executive MBA-kurs for å bli kvalifisert. Disse programmene er ideelle for de som allerede jobber i sitt foretrukne felt og imøtekomme til en rekke ulike bransjer.

Hva er en EMBA i General Management? Dette programmet er utviklet for å hjelpe fagfolk til å bli bedre ledere innen sine bedrifter og næringer. Kursoppgaver deles vanligvis inn i leder- og kommunikasjonsteknikker, samt metoder for å forbedre organisering og planlegging. Disse grader kan innebære et antall økonomiske og forretningsteori klasser, samt markedsføring, kundeforhold og virksomhetseffektivitet. Programmene kan kreve ulike praktiske oppgaver, og hjelpe elevene til å lære faktiske ledelsesteknikker og forretningspraksis som har umiddelbare applikasjoner.

Fullføre en EMBA grad kan utstyre nyutdannede med mange ferdigheter, inkludert ledelse, forretningsorganisasjon og kritisk tenkning. Disse ferdighetene kan hjelpe fagfolk til å lede bedrifter mot suksess, og de forbedrer også lederens muligheter for karriereutvikling.

EMBA kurs er ofte tatt av deltidsstudenter, så kostnaden avhenger av hvor ofte klasser blir tatt og hvor lenge programmet varer. For å finne ut mer om priser, kan du prøve å kontakte et universitet direkte.

Etter å ha mottatt en EMBA i General Management, kan kandidater begynne å lete etter høytidsstillinger i sitt valgte felt. For de som allerede jobber som ledere, kan det være mulig å bli generalforvaltere eller direktører som fører tilsyn med et større lag. Ansatte som ønsker å flytte inn i en leder eller regissørposisjon kan muligens gjøre det raskere ved hjelp av denne graden. En Executive MBA kan også hjelpe enkeltpersoner til å bli ledende stillinger med unge og utviklende oppstartsselskaper. For de som har en LLC, kan denne graden bistå med å sikre arbeid som en hendelsesleder på en per-prosjekt basis.

En EMBA i General Management kan fullføres på de fleste universiteter samt gjennom online kurs. For å lære mer om denne graden, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

4 Resultater i Daglig ledelse

International Institute of Business, Business School (IIB)

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere som er involvert i beslutningstaking i ulike grener og funksjo ... [+]

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere som er involvert i beslutningstaking i ulike grener og funksjonelle sfærer, både i de viktige nasjonale og internasjonale selskapene og i selskapene til de små og mellomstore bedrifter.

Modulene som tilbys til studentene, er rettet mot dannelsen av systemet med praktisk kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å forstå utviklingen av utviklingen av innenlandsk og internasjonal virksomhet, løse de viktigste problemene i selskapet og øke effektiviteten i oppfyllelsen av administrative funksjoner i forhold til høy turbulens i næringslivet.

Fordeler

Målet med programmet er å skaffe seg generelle lederegenskaper og avanserte praktiske forretningsverktøy gjennom:... [-]

Ukraina Kyiv
Kontakt skolen
Russisk,Ukrainsk
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
German Business School

Den EMBA General Management program er sektornøytrale og passer for ansatte fra ulike industrisegmenter og økonomi, engineering, teknisk eller vitenskap bakgrunn. ... [+]

EMBA i General Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) Programmet er rettet mot bedriftsledere, nåværende og fremtidige ledere, slik at de kan få tak i denne prestisjetunge grad mens du fortsetter å holde sine eksisterende årsverk.

EMBA-programmet fokuserer på å forbedre deltakernes strategiske ledelse tenkning som vil tillate dem å utføre kritisk analyse av enhver bedrift situasjon og å anvende ulike ledelsesteorier for å løse forretningsproblemer. En annen viktig del av programmet er utvikling av lederskap og kommunikasjonsferdigheter og bygge faglige nettverk gjennom teambygging aktiviteter og gruppearbeid. I tillegg lærer deltakerne å bruke nødvendige verktøy for virksomheten forskning og ved slutten av programmet kan integrere og anvende den mottatte kunnskap til sitt område av spesialfeltet.... [-]

Tunisia Tunis
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Institut für Management

Du har vært på utkikk etter en MBA for en stund, noe som egentlig er mulig ved siden av arbeid og familie? Da har vi det perfekte MBA-programmet for deg! Med en modulær s ... [+]

Deltids ledelse studier i Salzburg

Siden begynnelsen av det 21. århundre, er Master of Business Administration MBA trolig den mest anerkjente post-graduate grad av vår tid. Ikke uten grunn - fordi studien gjør en utmerket business utdanning for ledere på høyeste akademiske nivå.

Deres særlig fordel IFM:

Den modulære utformingen av vår Executive MBA-program, en baseline når som helst! Den fleksible studieplanlegging, tilpasser individuell eksamen planlegging av tiden din budsjett! Utarbeidet av deg som en del av kursinnhold og konsepter i form av papirer og masteroppgaven gi deg en umiddelbar praktisk nytte for personlig og faglig utvikling fremover.

Din suksess hos oss kan derfor starte umiddelbart - kontakt oss nå, eller finne ut mer detaljer om MBA universitetet kurs ved Institut für Management .... [-]

Østerrike Salzburg
Åpen påmelding
Tysk
Deltid
12 - 18 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Geneva School of Economics and Management GSEM

Vår Executive MBA gir ledere med førsteklasses generell ledelse utdanning uten å forstyrre sine karrierer. Programmet er utviklet for å balansere teori og praktisk anvend ... [+]

En unik lærerfaring

Vår Executive MBA gir ledere med førsteklasses generell ledelse utdanning uten å forstyrre sine karrierer. Programmet er utviklet for å balansere teori og praktisk anvendelse, og kombinerer klasseromsundervisning med interaktiv personlig utvikling. Vårt erfarne fakultet er svært oppmerksom på behovet for dagens ledere og bedriftsledere å utvikle og implementere effektive operasjonelle løsninger samtidig som de sikrer strategisk fornyelse av deres organisasjoner. Programmet går utover det grunnleggende i virksomheten og forbereder deltakerne på ledelsesutfordringer og ansvar.

TOPP PARTICIPANT PROFILER OG DIVERSITET

Våre EMBA-deltakere er håndplukkede fagfolk fra ulike bransjerbakgrunn - inkludert offentlig og privat sektor - med gjennomsnittlig 7-10 års arbeidserfaring. Vår EMBA er fullt akkreditert av Association of MBAs og opptaksprosessen er svært selektiv. Søkere gjennomgår en strenge forhåndsregistreringsprosess, inkludert et formelt intervju med et medlem av vårt alumni-program.... [-]

Sveits Geneva
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk