EMBA program i Corporate Governance

Beste studieprogrammer EMBAs i Corporate Governance 2018/2019

Etter å ha fullført en bachelorgrad, ønsker mange studenter å forfølge høyere utdanning, men de har kanskje ikke muligheten. Å registrere seg i et EMBA-program etter å ha oppnådd praktisk erfaring i sin valgte karriere er ett alternativ, fordi denne typen program bygger på tidligere oppnådd kunnskap.

Hva er et EMBA i eierstyring og selskapsledelse? Vanligvis designet for å gi studentene en dypere forståelse av hvordan bedrifter fungerer på en global skala, utforsker denne typen program typisk forretningsområde som strategi og implementering. Individuelle kurs kan dekke brede emner som hvordan strategisk planlegging påvirker organisasjoner og hvordan man bygger forretningsnettverk. Målet med programmet er å styrke studenters kunnskap om det globale aspektet av virksomheter og forberede dem på lederrollene i fremtiden.

Studentene utvikler vanligvis mange kjernekompetanse mens de er påmeldt EMBA i Corporate Governance-programmet. Sterke analytiske ferdigheter er vanligvis nødvendige for å forstå komplekse forretningspraksis, mens problemløsende ferdigheter hjelper elevene til å lykkes i feltet. Kommunikasjonsevner kan gjøre det mulig for studenter å utvikle både personlige og profesjonelle nettverk.

Fordi hver skole er forskjellig, er det ikke satt pris for et EMBA-program. Det tar vanligvis to år for en student å tjene graden, men prisen varierer drastisk mellom universiteter.

Med en EMBA i Corporate Governance, kan studentene kvalifisere seg for nesten hvilken som helst jobb i næringslivet. Mange blir entreprenører, mens andre foretrekker å jobbe som logistikkledere. De som foretrekker å jobbe med tall blir noen ganger dataanalytikere eller kompensasjonsledere. For de som liker en kreativ tilnærming til virksomheten, kan markedsføringslederstillinger være tilgjengelige. Jobb som forretningskonsulenter, prosjektledere og administrerende direktører kan også være muligheter.

Med mange studenter som velger å ta klasser eksternt på grunn av fleksibiliteten de tilbyr, reagerer universitetene ved å tilby flere klasser på nettet enn noen gang før. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Corporate Governance.  Prøv vår kategori MBA Corporate Governance istedet.

Search for similar programs here