EMBA program i Corporate Governance

Beste studieprogrammer EMBAs i Corporate Governance 2018

Etter å ha fullført en bachelorgrad, ønsker mange studenter å forfølge høyere utdanning, men de har kanskje ikke muligheten. Å registrere seg i et EMBA-program etter å ha oppnådd praktisk erfaring i sin valgte karriere er ett alternativ, fordi denne typen program bygger på tidligere oppnådd kunnskap.

Hva er et EMBA i eierstyring og selskapsledelse? Vanligvis designet for å gi studentene en dypere forståelse av hvordan bedrifter fungerer på en global skala, utforsker denne typen program typisk forretningsområde som strategi og implementering. Individuelle kurs kan dekke brede emner som hvordan strategisk planlegging påvirker organisasjoner og hvordan man bygger forretningsnettverk. Målet med programmet er å styrke studenters kunnskap om det globale aspektet av virksomheter og forberede dem på lederrollene i fremtiden.

Studentene utvikler vanligvis mange kjernekompetanse mens de er påmeldt EMBA i Corporate Governance-programmet. Sterke analytiske ferdigheter er vanligvis nødvendige for å forstå komplekse forretningspraksis, mens problemløsende ferdigheter hjelper elevene til å lykkes i feltet. Kommunikasjonsevner kan gjøre det mulig for studenter å utvikle både personlige og profesjonelle nettverk.

Fordi hver skole er forskjellig, er det ikke satt pris for et EMBA-program. Det tar vanligvis to år for en student å tjene graden, men prisen varierer drastisk mellom universiteter.

Med en EMBA i Corporate Governance, kan studentene kvalifisere seg for nesten hvilken som helst jobb i næringslivet. Mange blir entreprenører, mens andre foretrekker å jobbe som logistikkledere. De som foretrekker å jobbe med tall blir noen ganger dataanalytikere eller kompensasjonsledere. For de som liker en kreativ tilnærming til virksomheten, kan markedsføringslederstillinger være tilgjengelige. Jobb som forretningskonsulenter, prosjektledere og administrerende direktører kan også være muligheter.

Med mange studenter som velger å ta klasser eksternt på grunn av fleksibiliteten de tilbyr, reagerer universitetene ved å tilby flere klasser på nettet enn noen gang før. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

EMBA (Executive MBA)

Moscow International Higher Business School - MIRBIS
Campus Deltid 18 måneder May 2018 Russland Moskva

Vær oppmerksom på at dette programmet er helt undervises på russisk. MIRBIS Executive MBA-programmet tar sikte på opplæring toppledere, direktører, ledere og / eller eiere av selskaper. Målet med programmet er å strukturere den erfaring og kunnskap om elevene, forme og utvikle strategisk visjon, strategisk tilnærming til problemløsning i [+]

Vær oppmerksom på at dette programmet er helt undervises på russisk.

Det EMBA-programmet er akkreditert av International Association of MBAs (AMBA), EFMD (The European Foundation for Management Development) og AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business)

MIRBIS Executive MBA-programmet tar sikte på opplæring toppledere, direktører, ledere og / eller eiere av selskaper.

Målet med programmet er å strukturere den erfaring og kunnskap om elevene, forme og utvikle strategisk visjon, strategisk tilnærming til problemløsning i forhold til risiko og usikkerhet i russisk virksomhet som kan oppnås på grunn av høy kvalitet på opplæringen, bruker de mest avanserte former for business utdanning, aktive former for opplæring og erfaringsutveksling i små homogene grupper.... [-]