MBASTUDIES.NO

Beste Executive MBA programmer in Santa Marta i Colombia 2019

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Colombia er et virkelig mangfoldig og unikt land, som ligger i det nordvestlige hjørnet av Sør-Amerika. Med vennlige mennesker, eksotiske landskap og kosmopolitiske byer, er Colombia definitivt stedet å lære spansk.

Denne travle byen har sett mange forbedringer i sine utdanningssystemene i de siste årene. På grunn av produktivitet, har den tiltrukket seg en rekke prominente høyere utdanningsinstitusjoner som har ført til en strøm av studenter i området.

Executive MBA programmer in Santa Marta i Colombia

treff Filter

Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda
Campus Heltid studier Januar 2020 Colombia Bogotá Santa Marta

PRIME Business School er en plass for intellektuell og faglig utvikling uten sidestykke i størrelsen, omfanget og rigor. PRIME inkluderer gjennom sin verdensklasse fakultet, læring økter,