MBASTUDIES.NO

Beste EMBA programmer i Chile 2019

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan til og med arbeide mens du studerer, da erfaringen fra det virkelige arbeidslivet bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

En Master of Business Administration (MBA) er en høyere grad som tar ca to års studier for å motta. Personer som tjener denne gevinsten viktig kunnskap og erfaring innen business og ledelse, og kan være i stand til å finne en jobb raskt på grunn av sine forbedrede proficiencies.

 

Utdanning i Chile vekt en teknisk og høyere utdanning gjennom et universitet. De fleste av universitetene i Chile tilbyr veletablert student kultur og forholdet til internasjonale studenter uavhengig av språkbarrieren. Høyere utdanning i Chile er tilgjengelig i både private og offentlig finansierte universiteter.

EMBAs i Chile

treff Filter

Executive MBA

IEDE Business School Chile
Campus Heltid studier 14 måneder Februar 2020 Chile Providencia

The Executive MBA IEDE Business School, har som mål å bidra til utvikling av samfunnet gjennom opplæring av faglig dyktighet, til å arbeide i ulike organisasjoner, private og statlige, nasjonale og internasjonale.

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Kombinert nett & campus Deltid 1 år September 2019 Chile Peñalolén

Executive MBA LATAM er et deltids program som internasjonaliserer og fremmer karriere fra sine deltakere, og skaper umiddelbar verdi for sine organisasjoner.