MBASTUDIES

Topp universiteter Deltid EMBA programmer i Chile

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan til og med arbeide mens du studerer, da erfaringen fra det virkelige arbeidslivet bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

En Master of Business Administration (MBA) er en høyere grad som tar ca to års studier for å motta. Personer som tjener denne gevinsten viktig kunnskap og erfaring innen business og ledelse, og kan være i stand til å finne en jobb raskt på grunn av sine forbedrede proficiencies.

 

Utdanning i Chile vekt en teknisk og høyere utdanning gjennom et universitet. De fleste av universitetene i Chile tilbyr veletablert student kultur og forholdet til internasjonale studenter uavhengig av språkbarrieren. Høyere utdanning i Chile er tilgjengelig i både private og offentlig finansierte universiteter.

Deltid EMBA i Chile

treff Filter

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Chile, Peñalolén + 12 Mer
EMBA
22 Sep 2020
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Deltid
12 Sep 2020
Spansk
Nettstudier & Campus kombinert
Campus
Nettstudie

Executive MBA LATAM er et deltids program som internasjonaliserer og fremmer karriere fra sine deltakere, og skaper umiddelbar verdi for sine organisasjoner.

Les mer