8 EMBA Programmer i Forretningsstudier i Tyskland for 2024

EMBA Programmer i Forretningsstudier i Tyskland for 2024Filter
    • Eltville, Tyskland
    • Regensburg, Tyskland
    • + 6 more

    Deltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Executive MBA i Real Estate International ble designet for å gi eiendomsmeglere et konkurransefortrinn i forhold til andre markedsaktører, og gi dem verktøyene til å konkurrere i et internasjonalt marked. Kurset er rettet mot eiendomsmeglere som ønsker å forme bransjen bærekraftig og få en bedre forståelse av eiendomsfinansiering og -investeringer samt internasjonale markeder, spesielt USA, Storbritannia og asiatiske markeder.

    • Frankfurt, Tyskland

    Deltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Frankfurt School Executive Master of Business Administration (MBA) -program tilbyr universitetsutdannede eller andre kandidater med tilsvarende kvalifikasjon, for eksempel innen bankadministrasjon, muligheten til å tilegne seg ekstra allmenn ledelsesevner.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Arden University Berlins Master of Business Administration (MBA) -kurs gir deg de avanserte lederegenskapene og forretningsevnen som trengs for å komme inn på stillinger på toppledernivå. I løpet av kurset lærer du den siste ledelses- og ledelsespraksis fra akademikere som har et vell av erfaring fra den virkelige bransjen, som dekker viktige ledelsesfunksjoner som ledelse, markedsføring, menneskelig ressursadministrasjon, økonomi og mer. Arden University Berlins MBA-program vil gi deg et vell av kunnskap og ekspertise, noe som gjør deg til en svært ettertraktet kandidat på arbeidsmarkedet.

    • Vallendar, Tyskland

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Eltville, Tyskland
    • Regensburg, Tyskland
    • + 3 more

    Deltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Eiendom er en kompleks ressurs, og eiendomsinvesteringsmarkedene har blitt svært konkurransedyktige. Executive MBA i eiendomsfinansiering ble designet for å gi eiendomsmeglere et konkurransefortrinn i forhold til andre markedsaktører, og gi dem verktøyene til å konkurrere i en internasjonal investeringsverden, ved å bruke moderne finansielle strukturer og kjøretøy. Kurset er rettet mot eiendomsmeglere som ønsker å forme bransjen bærekraftig og få en bedre forståelse av eiendomsfinansiering og investering.

    • Berlin, Tyskland

    Deltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    ESCP Executive MBA (EMBA) deltidsprogram rangert som nummer 4 over hele verden i karriereprogresjon og # 14 totalt av Financial Times. 6 internasjonale spor og 50 valgfag. Dette transformasjonsprogrammet i sanntid er springbrettet du trenger for å bygge bro mellom det uutnyttede potensialet ditt og verdensklassen i deg.

    • Munich, Tyskland

    Deltid

    21 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Trippel akkreditert av AMBA, EQUIS og AACSB, og blant de mest anerkjente MBA-er i verden, er Henley Executive MBA - Global designet for å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultat i virksomheten og i livet. Henley Executive MBA - Global er for erfarne og ambisiøse ledere som ønsker å utvikle sin lederegenskaper og ledelseskompetanse.

    • Shanghai, Kina
    • Mannheim, Tyskland

    Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt sterke kinesisk-tyske fokus reagerer på den økende etterspørselen etter ledere som vellykket kan navigere utfordringene i begge kulturer. Det vil gi ledere fra hele verden de ferdigheter og verktøy de trenger for stillinger i internasjonal toppledelse.