MBASTUDIES

Deltid Executive MBA programmer i Forretningsstudier i Ingolstadt Tyskland 2021

En Executive MBA (EMBA) er utformet for erfarne fagfolk som er klare til å tilegne seg den kompetansen som er nødvendig for å arbeide i overordnede lederskap og styringsposisjoner. Programmet tar for seg vanskelighetene ved lederskap, økonomi, markedsføring og andre relevante emner.

Et studie i forretningsøkonomi er et akademisk program som er utformet for studenter som ønsker å lære mer om hvordan bedrifter drives. Fagene kan omfatte generelle emner eller mer spesifikke for å forberede studenter på en spesifikk karriere.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Hviler langs bredden av elven Donau i delstaten Bayern Tyskland er Ingolstadt byen. Det er hjem for mer enn 100 000 innbyggere. Ingolstadt Byen har to store universiteter og andre institusjoner for høyere utdanning.

Deltid EMBA i Forretningsstudier i Ingolstadt i Tyskland

1 Resultater i Forretningsstudier, Ingolstadt Filter

Executive MBA

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management
EMBA
<
Deltid
Engelsk
Campus

Executive MBA: executive perspektiv! Ledere står overfor i dag mer enn noensinne, spesielle faglige og personlige utfordringer. Med executive.mba WFI har ...

Les mer