11 EMBA Programmer i Forretningsstudier i Spania for 2024

EMBA Programmer i Forretningsstudier i Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Deltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Executive MBA ved UPF Barcelona School of Management er lederutviklingsprogrammet som lar deg gi det definitive løft til din profesjonelle karriere og forbereder deg til å lede selskaper med en global og innovativ visjon. Executive MBA er en offisiell mastergrad, akkreditert av AMBA og støttet av strengheten og dyktigheten til Pompeu Fabra University.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    14 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    I hver fase av programmet bruker vi den mest hensiktsmessige metoden for å oppmuntre til «learning by doing». Alt som skjer i og utenfor klasserommet er designet for å ha en direkte innvirkning på hverdagen din. Utvalget av ulike metoder gjenspeiler hva bedrifter krever av fagfolk når det gjelder ferdigheter som evnen til å reflektere, evnen til å handle i møte med endringer, allsidigheten ved å jobbe i tverrfaglige team og evnen til å møte utfordringene til en global miljø.

    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania

    Deltid

    20 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk

    Esades Executive MBA er et 20-måneders deltidsprogram rettet mot opplæring av ledere, slik at de kan kombinere arbeid med de aller beste innen lederutdanning. Programmet er designet for å hjelpe deg med å bli en global leder som er i stand til å inspirere og drive endring i selskaper, lede med tillit til usikre omgivelser og gi nytt perspektiv på utfordringer som selskaper og deres lederteam står overfor.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    EAE Executive MBA er vår MBA på deltid, laget for å øke din profesjonelle utvikling, enten i et eksisterende selskap eller å bygge din egen virksomhet. EMBA er designet for ledere og gründere med mer enn seks års erfaring, ambisjon og en ånd av innovasjon. Executive MBA-programmet oppfører seg som et økosystem som forbedrer utviklingen av analytiske og ledende ferdigheter med oppdaterte og praktiske teknikker, samtidig som den gir deg den fleksibiliteten du trenger i ditt daglige liv.

    • Madrid, Spania
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    Fulltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Executive Master Business Administration i Madrid undervises på campus ESIC Business & Marketing School . Campusen vår i Madrid åpnet i 2021 og har 40 klasserom, et auditorium for 300 personer, 16 arbeidsrom, 5 møtepunkter, et treningsstudio, et mindfulnessrom, en kafeteria og mye mer.

    • Online

    Fulltid

    10 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spansk

    Ikke gå glipp av muligheten til å ta et skritt videre i din profesjonelle karriere innen sportssektoren. Spesialiser deg i Sports Management og lær av de aller beste - Real Madrid CF - en verdensleder innen innovasjon og sportsledelse.

    • Spain Online, Spania

    Deltid

    12 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spansk

    Executive MBA tilbyr deltakeren en ekte kontakt med innovasjon og en tilnærming til de nyeste trendene innen ledelse.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Executive MBA (EMBA) ved OBS Business School har en innvirkning på den strategiske, internasjonale og innovative visjonen til Business Management, mens enhver person som er ansvarlig for en forretningsorganisasjon, eller et område av den, må ha en helhetlig visjon om selskapet, forstå at enhver strategisk beslutning må være på linje med selskapets strategi og gjøres på en innovativ måte. Master i bedriftsledelse er fokusert på å utvikle de nødvendige ferdighetene for å lede et forretningsprosjekt, ta ansvar for et område av selskapet eller starte din egen virksomhet.

    • Madrid, Spania

    Deltid

    15 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Brown University og IE Business School har inngått en unik allianse for å tilby en globalt rangert og trippel-sertifisert Executive MBA. Sammen utdanner vi reflekterte ledere, endringsskapere og gründere som bryr seg om de menneskelige og samfunnsmessige implikasjonene av virksomhet. Over 15 måneder vil du bli sammen med en internasjonal gruppe jevnaldrende og ta del i en streng akademisk reise med anerkjente fakulteter. Med leksjoner på nett og personlig, inneholder den unike læreplanen en humanistisk tilnærming til å forstå hvordan man gjør forretninger. Fra og med temaer som finans og entreprenørskap, vil programmet deretter utforske områder fokusert på samfunnsmessige konsekvenser, som globalisering, bærekraft, mangfold og rettferdighet, og historiens innvirkning på vår moderne verden.

    • Madrid, Spania
    • Online

    Deltid

    20 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Executive MBA ved IE Business School gir deg mulighet til å finpusse dine lederegenskaper og skjerpe forretningsinnsikten din mens du forbereder deg på å takle dagens raskt skiftende forretningsmiljø. Sammen med en internasjonal gruppe av likesinnede og ekspertprofessorer, vil du få banebrytende, globalisert innsikt for å drive langsiktig suksess i det nåværende konkurranseutsatte forretningslandskapet. Du vil lære av akademikere på toppnivå og umiddelbart bruke uvurderlig innsikt i ditt daglige arbeid. Du har allerede vist deg å være en erfaren industrileder. Nå er tiden inne for å ta disse ferdighetene til neste nivå med Executive MBA.

    • Madrid, Spania

    Deltid

    14 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MBAi Executive (MBAiE) er resultatet av kombinasjonen av La Salles lange erfaring som handelshøyskole i USA (egne universiteter)