MBASTUDIES

Deltid EMBA programmer i Forretningsstudier i Romania 2021

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Deltid Executive MBA i Forretningsstudier i Romania

2 Resultater i Forretningsstudier, Romania Filter

Executive MBA

Tiffin University Bucharest
EMBA
<
Deltid
<
19 måneder
Engelsk
Campus

Med noen få ord Tiffin Executive MBA. Det er programmet som gir deg alle verktøyene du trenger for å skille deg ut i næringslivet, både lokalt og internasjonalt.

Les mer

Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
EMBA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Den akademiske alliansen skapt av ASEBUSS og Kennesaw State University utnytter styrken til hvert program til fordel for både studenter og fakultet.

Les mer