MBASTUDIES

Deltid Executive MBA programmer i Forretningsstudier i Portugal 2021

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan til og med arbeide mens du studerer, da erfaringen fra det virkelige arbeidslivet bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Deltid Executive MBA i Forretningsstudier i Portugal

2 Resultater i Forretningsstudier, Portugal Filter

Executive MBA

ISCTE Executive Education
EMBA
01 sep. 2021
<
Deltid
31 juli 2021
Portuguese (Portugal)
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Executive MBA of ISCTE Executive Education gir deltakerne utvikling av essensielle ferdigheter for ledelse, i et konkurransedyktig, sammensatt og sammenkoblet internasjonalt p ...

Les mer

Executive MBA

ISAG - European Business School
EMBA
08 mars 2021
<
Deltid
Engelsk
Portuguese (Portugal)
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Forbered deg på ledelsesfunksjoner i SMB og store selskaper med en solid forberedelse innen flere ledelsesområder. Utvikling av viktige lederegenskaper for enhver leder. Opplæ ...

Les mer