MBASTUDIES

EMBAs i Forretningsstudier i Pakistan

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Bedriftsøkonomi er et studieområde hvor studenter lærer de ferdighetene som er nødvendige for å drive en virksomhet. Ulike emner som studeres kan være reklame, markedsføring, håndtering av penger, kommunikasjon, administrasjon, bedriftsplanlegging og ansettelse og opplæring av ansatte.

Pakistan er hjem til Induskulturen, som er blant de eldste i verden. Engelsk er det offisielle språket som brukes i alle offentlige og mest pedagogiske og business enheter, og er også forstått og snakket med varierende grad av kompetanse fra mange mennesker rundt Pakistan, spesielt de øvre klasser og folk som har gått gjennom høyere utdanning, og de bosatt i de større byene.

EMBA program i Forretningsstudier i Pakistan

1 Resultater i Forretningsstudier, Pakistan Filter

MBA Direktør

University of Management and Technology - Pakistan
EMBA
april 2021
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MBA Executive er et banebrytende initiativ med en overlegen blanding hell drevet av UMT, siden lanseringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intensive p ...

Les mer