Filter
EMBA
Oceania Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp EMBAs i Business-studier i Oceania 2019

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

Ønsker du å studere i Oceania? De to mest etterspurt studie destinasjoner på Oceania: Australia og New Zealand, begge sammen tilby en uvanlig og svært særegne studie eventyr.

Executive MBA i Business-studier i Oceania

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Business-studier, Oceania

IPMI International Business School

Dette er kjernen program av IPMI Business School. Programmet, med kontinuerlig forbedring, har kjørt i tjue år, og produsert en rekke profesjonelle ledere og ledere. ... [+]

Dette er kjernen program av IPMI Business School. Programmet, med kontinuerlig forbedring, har kjørt i tjue år, og produsert en rekke profesjonelle ledere og ledere. De viktigste funksjonene i programmet er:

Harvard Business School Case-Study Methods

IPMI Business School læreplan har vært vant raskt til endringer av begreper og praksis i virksomheten. Som Harvard Business School, er IPMI Business School primært en case-studie handelshøyskole med case-studier fra Harvard, INSEAD, og ​​IPMI Business School selv. Bruken av saker eller forholdet mellom saker og konseptuelle rammeverket varierer avhengig av emnets temaer og programmer.

Master of Business Administration (MBA) program fanger kompleksiteten og flertydigheten i den virkelige verden beslutninger og gjennomføring i klasserommet gjennom case-studier i stedet for gjennom forelesninger bare. Klasse diskusjon av sann- liv business situasjoner guider elevene til å identifisere problemer fra ulike vinkler og gi godt avrundet perspektiv. Likeledes gjør det elevene til å utvikle sterke analytiske og problemløsning og beslutningstaking ferdigheter. I tillegg gir det også studentene med relevant kompetanse for å forstå dynamikken i virksomheten.... [-]

Indonesia Jakarta
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integrert serie av sofistikerte teoretiske og profesjonelle evner for ledere, de som ønsker ledende stilling ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integrert serie av sofistikerte teoretiske og profesjonelle evner for ledere, de som ønsker ledende stillinger og entreprenører.

Programmet utvikler de ferdighetene som trengs for å reagere på det dynamiske forretningsmiljøet ved å identifisere, gjennomføre og administrere beste forretningspraksis gjennom alle stadier av forretnings- og profesjonelle livssykluser.

Lederskapsferdigheter og tilnærminger er forbedret for å muliggjøre effektive svar på styringen av alle forretningsmodeller. Nyutdannede er utstyrt med å være innovativ, visionær og strategisk når det gjelder levering av kundedrevne utfall.

... [-]
Australia North Wollongong
August 2019
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk