MBASTUDIES

Deltid Executive MBA programmer i Forretningsstudier i Mexico 2021

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fleste offentlige finansierte universitetene på ordfører byer (delstatshovedstaden) har korte kurs om historie, gastronomi og kulturelle fag, de fleste av dem er nesten gratis.

Deltid EMBA i Forretningsstudier i Mexico

2 Resultater i Forretningsstudier, Mexico Filter

EGADE - WP Carey Executive MBA

EGADE Business School
EMBA
<
Deltid
<
15 måneder
Engelsk
Campus

EGADE - WP Carey Executive MBA ble designet for å levere en meningsfull utdanningsopplevelse for de globale lederne som ønsker å få fart på banen til C-Suite Levels.

Les mer

Master of Business Administration and Management - EMBA (Styringsgruppe)

UNIR - Mexico
EMBA
april 2021
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Nettstudier

Master of Business Administration i sin modalitet for ledere (Executive MBA - EMBA) gir deg muligheten til å utvikle deg i toppledelsen. Det er en mastergrad som vil hjelpe de ...

Les mer