MBASTUDIES

Deltid Executive MBA programmer i Forretningsstudier 2021 Mellom-Amerika og Karibia

En Executive MBA (EMBA) er utformet for erfarne fagfolk som er klare til å tilegne seg den kompetansen som er nødvendig for å arbeide i overordnede lederskap og styringsposisjoner. Programmet tar for seg vanskelighetene ved lederskap, økonomi, markedsføring og andre relevante emner.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Mellom-Amerika er den regionen i Nord-Amerika som ligger mellom den sørlige grensen til Mexico og den nordvestlige grensen til Colombia, i Sør-Amerika. Den består av Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama.

EMBA program Deltid i Forretningsstudier Mellom-Amerika og Karibia

2 Resultater i Forretningsstudier, Mellom-Amerika og Karibia Filter

Commonwealth Executive Master of Business Administration (CEMBA)

University of the Commonwealth Caribbean Global Campus
EMBA
mars 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Nettstudier

Commonwealth of Learning samarbeider med universiteter over hele verden for å tilby Commonwealth Executive Master-programmer i en fleksibel, kostnadseffektiv og levedyktig lev ...

Les mer

Executive Master of Business Administration grad-jamaica

University of New Orleans College of Business Administration
EMBA
<
Deltid
<
17 måneder
Campus

UNO Executive MBA-programmet er fullt akkreditert av University Council of Jamaica (UCJ), Southern Association of Colleges og Schools (SACS) og Foreningen til Advance Collegia ...

Les mer