Filter
EMBA
Litauen Studietype: Alle Pacing: Alle

Se Executive MBA programmer i Business-studier i Litauen

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

Litauen, offisielt Republikken Litauen er et land i Nord-Europa, den største av de tre baltiske statene. Det ligger langs den sørøstlige kysten av Østersjøen, i øst av Sverige og Danmark. Mer enn 90% av litauerne snakker minst ett fremmedspråk og halvparten av befolkningen snakker to fremmedspråk, for det meste russisk og engelsk.

Executive MBA i Business-studier i Litauen

Les mer Minimér

1 Resultater i Business-studier, Litauen

ISM University of Management and Economics

Executive MBA-programmet er organisert i nært samarbeid med strategiske partnere fra akademia. Innholdet i dette programmet er et perfekt match for arbeidsmarkedsbehov, m ... [+]

Om studier

Executive MBA-programmet er organisert i nært samarbeid med strategiske partnere fra akademia. Innholdet i dette programmet er et perfekt match for arbeidsmarkedsbehov, mens leveransen er basert på moderne læringsmetoder i næringsliv og ledelse.

Etter at du har fullført programmet, vil du kunne bruke kunnskapen din kritisk og forstå hvordan du styrer forretningsprosesser og prinsipper på en systematisk og kreativ måte.

I løpet av studiene vil du undersøke hva det betyr å være en effektiv og ansvarlig leder. Du vil også utvikle avanserte lederskapskompetanser som vil hjelpe deg med å lede og implementere endringer og innovasjoner i organisasjonen ditt valg.... [-]

Litauen Vilnius
September 2019
Heltid studier
12 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk