EMBA i Business-studier i Litauen

Se Executive MBA programmer i Business-studier i Litauen

Business-studier

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

Litauen, offisielt Republikken Litauen er et land i Nord-Europa, den største av de tre baltiske statene. Det ligger langs den sørøstlige kysten av Østersjøen, i øst av Sverige og Danmark. Mer enn 90% av litauerne snakker minst ett fremmedspråk og halvparten av befolkningen snakker to fremmedspråk, for det meste russisk og engelsk.

Executive MBA i Business-studier i Litauen

Les mer

Internasjonal Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
Campus Heltidsstudier Deltid 18 måneder September 2019 Litauen Vilnius + 1 fler

Toppnivå Internasjonale Executive MBA studier på BMI tillater deg som en erfaren leder eller stigende profesjonell å stige over mengden [+]

For toppledere, ved toppskoler

Vår melding til ambisiøse ledere er enkel

-- skille seg ut!

Forklar deg som en ledende beslutningstaker ved å oppgradere din praktiske kunnskap om verdiskapning i dagens raskt utviklede næringsliv.

Det er hva BMI International Executive MBA handler om - utvikler visjon og lederegenskaper for å kunne se og gripe nye muligheter og legge til imponerende nye kapitler til suksesshistorien din.

BMI selv skiller seg ut blant lederpedagoger på flere måter:

vårt eksklusive nettverk av internasjonale professorer fra mer enn 20 av verdens beste handelshøyskoler. vår banebrytende læreplan utformet for travle ledere med høyt potensial. de imponerende prestasjonene og varierte erfaringer fra toppledere i hver Executive MBA-kohorte. og våre 650 fremtredende alumner, som nå leder mer enn 300 selskaper i 30 land. ... [-]

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 12 måneder September 2019 Litauen Vilnius

Executive MBA-programmet er organisert i nært samarbeid med strategiske partnere fra akademia. Innholdet i dette programmet er et perfekt match for arbeidsmarkedsbehov, mens leveransen er basert på moderne læringsmetoder i næringsliv og ledelse. [+]

Om studier

Executive MBA-programmet er organisert i nært samarbeid med strategiske partnere fra akademia. Innholdet i dette programmet er et perfekt match for arbeidsmarkedsbehov, mens leveransen er basert på moderne læringsmetoder i næringsliv og ledelse.

Etter at du har fullført programmet, vil du kunne bruke kunnskapen din kritisk og forstå hvordan du styrer forretningsprosesser og prinsipper på en systematisk og kreativ måte.

I løpet av studiene vil du undersøke hva det betyr å være en effektiv og ansvarlig leder. Du vil også utvikle avanserte lederskapskompetanser som vil hjelpe deg med å lede og implementere endringer og innovasjoner i organisasjonen ditt valg.... [-]