Filter
EMBA
Kina Hubei Hubei Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler EMBAs i Business-studier i Hubei Kina

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

Kina, offisielt People 's Republic of China, er en suveren stat ligger i Øst-Asia. Det er verdens 's mest folkerike land, med en befolkning på over 1,35 mrd..

Beste studieprogrammer EMBA i Business-studier i Hubei i Kina

Les mer Minimér

1 Resultater i Business-studier, Hubei

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Dette er en deltids to-årig program, designet for både kinesiske og internasjonale studenter. Alle kurs blir undervist i kinesisk ... [+]

I. Program Features

Akkreditert av Associations of MBAs Virkelige verden lederegenskaper trening ved å integrere diversifiserte undervisningsmetoder i både klasserom og befaringer. State-of-the-art Facility: The School investert mer enn 3 millioner RMB å bygge "Business Administration Experimental Teaching Centre" for å tilfredsstille de pedagogiske krav. Tilbys av en spesialisert institusjon med kjennetegnet fakultetet team av økonomi, ledelse og jus.

II. Program rangering:

Topp 5% av handelshøyskoler i Kina Rangert som den niende og åttende henholdsvis i 2010 og 2013 som den mest verdifulle EMBA-programmet i Kina (World Executive Weekly)

III. Program Varighet... [-]

Kina Wuhan
September 2019
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk