Filter
EMBA
Irland Studietype: Alle Pacing: Alle

Finn EMBA programmer i Business-studier i Irland

Den EMBA grad programmene er fleksible og rimelige utdanning alternativer for heltidsansatte arbeider fagfolk. I dagens 's arbeidsmarkedet, it ' s ikke lett å finne et konkurransefortrinn. Både næringsdrivende og arbeidsledige folk ser til en EMBA.

Irland nylig gjennomført en lov, som pålegger alle studenter ved universitet utdanning for å søke om statlig lån for å tillate dem å oppnå sine høyere akademiske drømmer. Første offisielle språket er irsk, også kjent som irsk gælisk, men engelsk (det andre offisielle språket) er mer utbredt. Den nasjonale hovedstaden er Dublin. Irland er kjent for å feire St. Patricks Day (17 mars) over hele verden.

Executive MBA i Business-studier i Irland

Les mer Minimér

1 Resultater i Business-studier, Irland

Trinity College Dublin - Business School

Trinity Executive MBA er et toårig deltidsoppløftende program designet for å utfordre din tenkning og realisere potensialet ditt, mens du passer inn i tidsplanen. ... [+]

Trinity Executive MBA

Trinity Executive MBA er et toårig deltidsoppløftende program designet for å utfordre din tenkning og realisere potensialet ditt, mens du passer inn i tidsplanen.

Program høydepunkter

Ledelse og profesjonell utviklingsmodul

Dekk din selvbevissthet og strekk utenfor din komfortsone for å oppdage dine unike lederegenskaper. Fullt kvalifiserte ytelse trener, gruppearrangementer og psykometriske tester er bare noen av måtene vi kan hjelpe deg med å realisere potensialet ditt.

Bedriftsrådgivningsprosjekter

Live action læring med ekte selskaper er en viktig del av Trinity MBA. Gjennom hele programmet vil du jobbe direkte med ledende ansatte i selskaper over en rekke bransjer, og takle virkelige strategiske forretningsforhold.... [-]

Irland Dublin
September 2019
Deltid
24 måneder
Campus
Les mer på norsk