close

Filtre

Se resultater

Deltid Executive MBA programmer i Forretningsstudier i Danmark 2021

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.Danmark &… Les mer

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Danmark 's høyere utdanning legger vekt på et teknisk høyere utdanning gjennom universitetet læring. De fleste av de danske universitetene tilbyr også kvalitet internasjonale studenter kultur på grunn av sin avslappede skandinavisk holdning.

Deltid EMBA program i Forretningsstudier i Danmark

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
International Business Academy
Kolding, Danmark

Denne MBA-graden er et deltid og internasjonalt program som tilbys av Leeds Beckett University i samarbeid med IBA International Business Academy i Kolding.

Denne MBA-graden er et deltid og internasjonalt program som tilbys av Leeds Beckett University i samarbeid med IBA International Business Academy i Kolding. -
EMBA
Deltid
2 - 6 år
Engelsk
Nettstudier
 
AVT Business School
København, Danmark

AVTs AMBA-akkreditert Executive MBA er det eneste sanne globale lederskapsprogrammet, som tilbys i Danmark.

AVTs AMBA-akkreditert Executive MBA er det eneste sanne globale lederskapsprogrammet, som tilbys i Danmark. -
EMBA
Deltid
18 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre