EMBA program i Business-studier i Danmark

Søk Executive MBA programmer i Business-studier i Danmark

Business-studier

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Danmark 's høyere utdanning legger vekt på et teknisk høyere utdanning gjennom universitetet læring. De fleste av de danske universitetene tilbyr også kvalitet internasjonale studenter kultur på grunn av sin avslappede skandinavisk holdning.

Executive MBA i Business-studier i Danmark

Les mer

Executive MBA

IBA International Business Academy
Campus Heltidsstudier Deltid September 2019 Danmark Kolding

Executive MBA er basert på mange års undervisning, forskning og konsulentvirksomhet, som har vært sentralt for akademiske ansatte i Coventry University Business [+]

Executive MBA

med hovedfokusområder på strategi, HRM og finans.

Executive MBA er basert på mange års undervisning, forskning og konsulentvirksomhet, som har vært sentralt for akademiske ansatte ved Coventry University Business School og IBA, og har resultert i utvikling av høykvalitetsstudier på universitetsnivå, forskning grader, internasjonale arbeidsplasser, mediearbeid og en rekke publikasjoner på begge institusjoner.

FOR HVEM?

Executive MBA er en virkelig internasjonal utdanning for bedriftsledere levert sammen av Coventry University Business School i England og International Business Academy (IBA) i Kolding, Danmark.

Programmet appellerer til folk som ønsker å få ledelseskvalifikasjoner på høyt og internasjonalt nivå. Det er for folk som allerede er i ledende stillinger og som ønsker å videreutvikle sin karriere.... [-]


Global Executive MBA

AVT Business School
Campus Deltid 18 måneder October 2019 Danmark Copenhagen

AVTs AMBA-akkreditert Executive MBA er det eneste sanne globale lederskapsprogrammet, som tilbys i Danmark. [+]

Executive MBA

Executive MBA på AVT er en berikende reise som gjør at du kan finpusse dine ledelsesmessige ferdigheter mens du utforsker de skiftende rollene til ledere i dagens dynamiske forretningsmiljø.

MBA er et 18-måneders program i to deler:

Del 1 er CBA som tar seks måneder / 650 læring timer. Del 2 er MBA som tar ytterligere 12 måneder / 1300 læring timer og bygger på vellykket gjennomføring av CBA-programmet.

Den første delen av Executive MBA inkluderer en hyggelig, øyeåpning studie tur til Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Executive MBA-klassen reiser også til Shanghai for en nedsenkning i det kinesiske markedet.

MBA på AVT:... [-]