Filter
EMBA
Danmark Studietype: Alle Tempo: Alle

Søk Executive MBA programmer i Business-studier i Danmark

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Danmark 's høyere utdanning legger vekt på et teknisk høyere utdanning gjennom universitetet læring. De fleste av de danske universitetene tilbyr også kvalitet internasjonale studenter kultur på grunn av sin avslappede skandinavisk holdning.

Executive MBA i Business-studier i Danmark

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Business-studier, Danmark

Other options within this field of study:
AVT Business School

AVTs AMBA-akkreditert Executive MBA er det eneste sanne globale lederskapsprogrammet, som tilbys i Danmark. ... [+]

Executive MBA

Executive MBA på AVT er en berikende reise som gjør at du kan finpusse dine ledelsesmessige ferdigheter mens du utforsker de skiftende rollene til ledere i dagens dynamiske forretningsmiljø.

MBA er et 18-måneders program i to deler:

Del 1 er CBA som tar seks måneder / 650 læring timer. Del 2 er MBA som tar ytterligere 12 måneder / 1300 læring timer og bygger på vellykket gjennomføring av CBA-programmet.

Den første delen av Executive MBA inkluderer en hyggelig, øyeåpning studie tur til Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Executive MBA-klassen reiser også til Shanghai for en nedsenkning i det kinesiske markedet.

MBA på AVT:... [-]

Danmark Copenhagen
October 2019
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk