MBASTUDIES.NO

5 Topp universiteter Deltid Executive MBA programmer i Brasil

En EMBA kan være løsningen. Den lar deg beholde jobben din, lære fra ekspertene og bruke nye ferdigheter umiddelbart tilbake i arbeidslivet.

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

Noen av de beste universitetene i Latin-Amerika er basert i Brasil, et land som har mer enn 2000 høyere utdanningsinstitusjoner. Universiteter i Brasil kan deles opp i følgende grupper: Føderale regjeringen klarte universiteter, statlige myndigheter kontrollerte universiteter, kommunale myndigheter administrerte universiteter og private universiteter.

Deltid EMBA i Brasil

treff Filter

Executive MBA i prosjektledelse (EMBAP)

ESIC Business & Marketing School
Campus Deltid 600 timer March 2020 Brasil Curitiba

Executive MBA i prosjektledelse - EMBAP er rettet til ledende fagfolk som er erfarne og / eller interessert i prosjektområdet. De gir et godt grunnlag for å forstå kursforvaltning og diskuterer lederens rolle.

Executive MBA I Bedriftsledelse (EMBA)

ESIC Business & Marketing School
Campus Deltid 600 timer March 2020 Brasil Curitiba

Executive MBA i Business Management - EMBA er rettet mot erfarne fagfolk, som i sine organisasjoner utfører arbeid preget av beslutningstaking og ledelse av forretningsmessige ressurser, samt de fagfolk som utfører lignende og utfyllende funksjoner i toppledelsen.

Mba internasjonal leder

FIA – Fundação Instituto de Administração
Campus Deltid 20 måneder March 2020 Brasil São Paulo

Opprettet i 1992 for å danne bedriftsledere, har denne banebrytende kurs sterk anerkjennelse i det nasjonale og internasjonale plan. Det er den ultimate kurs for allerede gjort en annen MBA eller øke sine kunnskaper og ferdigheter for en internasjonal karriere og søker en intens utveksling av kunnskap fra de mer erfarne studenter fra Brasil.

Profesjonell utøvende mastergrad i business management

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration
Campus Deltid 24 måneder March 2020 Brasil Rio de Janeiro

The Executive Master in Business Management Professional (MEX) EBAPE er en høyt kvalifisert program for øverste nivå akademikere i landet eller i utlandet, som er ...

Internasjonal MBA

ISM - International School of Management
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 1.5 - 2 år September 2019 Brasil São Paulo Frankrike Paris Kina Shanghai + 4 fler

Vår Internasjonale MBA gir deg den globale kanten du trenger for å ta din lederkarriere til toppen. Bygget for arbeidsledere, tilbyr programmet all akademisk rigor av en tradisjonell MBA, men med et skarpere fokus på de ulike kulturer og praksis som driver moderne virksomhet.