MBASTUDIES.NO

Beste skoler Executive MBA programmer in Brussels i Belgia 2019

Brussel er en ideell beliggenhet for akademisk og karriereutvikling for mange internasjonale studenter. Bortsett fra å være en vakker og levende by med mye å tilby, er Brussel hovedstaden i EU, er hjemstedet til mange internasjonale organisasjoner og selskaper, og regnes som en økonomisk og regjering senter for hele Europa. Det er også en stor internasjonal befolkning, som har styrket den faglige opplevelsen av en EMBA i Brussel.

En EMBA i Brussel er designet for de med profesjonell erfaring i bransjen feltet, som søker å fremme sine karrierer til ledende ansatte og lederstillinger. Deltakerne tjene sine EMBA i Brussel vil oppleve kjernevirksomhet kurs som markedsføring, økonomi, etikk, og jus, med vekt på styring og ledelse.Med en EMBA i Brussel, vil deltakerne få en grunnleggende forståelse av forretningsmessige prinsipper, samt utvikle et sterkt faglig nettverk, noe som kan gjøre nyutdannede svært attraktivt i det konkurranseutsatte globale arbeidsmarkedet.

Hvis du vil vite mer om en EMBA i Brussel, lese gjennom programmene nedenfor!

treff Filter

Executive MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
Campus Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 - 3 år September 2019 Belgia Antwerp Spania Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Sveits Zürich Nederland Amsterdam Italia Milan Geneva + 16 fler

Vår akademiske kalender er basert på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uker). På grunn av programmets fleksible struktur og modulutforming er det flere startdatoer i begynnelsen av hvert kvartal og hver periode i oktober, november, januar, februar, april, mai, juli og august.

Solvay Executive MBA

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus Deltid 16 - 18 måneder September 2019 Belgia Brussels

Innovasjonsledelse og entreprenørskap - kjernen i vellykkede bedrifter i dag - er de to viktigste grunnprinsippene i Solvay Executive MBA læreplan. Ved å bli med i dette programmet, vil deltakerne lære å håndtere kompleksitet mens de skaper verdier for seg selv, for deres selskap og for samfunnet.

International Flex EMBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Nettstudier Heltid studier Deltid 20 måneder Oktober 2019 Italia Milan Frankrike Nantes Reims Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh Spania Madrid Kina Guangzhou Barcelona Belgia Brussels Glasgow Beijing Tyskland Munich Toulouse-le-Château + 18 fler

International Flex EMBA (i-Flex) er et 20-måneders Executive MBA-program rettet mot ledere som ønsker å kombinere internasjonal studie med arbeidsforpliktelser, ved hjelp av en av de mest avanserte digitale læringsplattformene i verden, utviklet med Microsoft-teknologi.