Filter
EMBA
Bangladesh Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler EMBA programmer i Bangladesh 2019

Bedriftsledere og fagfolk kan begynne sin søken etter karriere avansement og vekst ved å søke etter den rette EMBA Bangladesh program. Kandidater vil oppleve en utvidelse av kunnskap om grunnleggende elementer av business og ledelse. EMBA Bangladesh programmer er rettet mot å forbedre evnene til fagfolk å støtte deres personlige og faglige utvikling. Gjennom et utvalg av undervisningsmetoder vektlegge aktiv deltakelse fra ledere, EMBA Bangladesh programmer utnytter diskusjon om tilfeller av lokale og internasjonale bedrifter sammenhenger, samt gruppetrening å legge til rette deltakernes vekst.

EMBA Bangladesh programmer også sørge for å ha gjesteforelesninger med et utvalg av bedriftens gjesteforelesere, kombinert med ideer gjennom læring av hverandre 's opplevelse. Studentene får omfattende, personlig assistanse for karriereplanlegging, nettverk og jobbsøking i alle store bransjer.Alumni er nært i kontakt med bedrifter og organisatoriske partnere og hvert år sammen med rekrutterere leter etter top of the line ansatte.

Begynn søket etter din optimale EMBA Bangladesh program i dag. Det er aldri for sent å gi din karriere et løft, så start din EMBA Bangladesh søk nå!

Les mer Minimér

treff

Canadian University of Bangladesh

På høyere nivå, School tilbyr Executive MBA (EMBA) Program rettet mot arbeider fagfolk som samhandler med kurs tilretteleggere for å få kunnskap om gjeldende forretningsp ... [+]

School of Business som mål å produsere høy kvalitet akademikere som vil være i stand til å plassere seg i toppen rangert stillinger i lokale og globale selskaper. Skolen tilbyr både lavere og post graduate programmer.

På høyere nivå, School tilbyr Executive MBA (EMBA) Program rettet mot arbeider fagfolk som samhandler med kurs tilretteleggere for å få kunnskap om gjeldende forretningspraksis. School of Business kombinerer beste praksis fra akademia og industri til og søker å formidle moderne forretningspraksis til sine kandidater.

OPPTAKSKRAV

Arbeidserfaring: Minimum 2 års profesjonell arbeidserfaring

Akademiske kvalifikasjoner:

Minimum GPA på 2,0... [-]
Bangladesh Dhaka
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk