close

Filtre

Se resultater

Executive MBA programmer i Bærekraftighetsstudier 2021

En EMBA er en Executive Masters i Business Administration, en post-graduate grad utformet for studenter som allerede er mellomledere på deres eksisterende arbeidsplass. Studiet gir dem de ferdighetene de trenger for å gå videre til neste nivå, og bli ledere i utvalgte felt.   Hva er en EMBA i Sustainability? En EMBA i Sustainability lærer elevene om nødvendigheten av en bærekraftig utv… Les mer

En EMBA er en Executive Masters i Business Administration, en post-graduate grad utformet for studenter som allerede er mellomledere på deres eksisterende arbeidsplass. Studiet gir dem de ferdighetene de trenger for å gå videre til neste nivå, og bli ledere i utvalgte felt.

Hva er en EMBA i Sustainability? En EMBA i Sustainability lærer elevene om nødvendigheten av en bærekraftig utvikling i det moderne markedet, og hvordan å administrere bedrifter og utviklingsprosjekter på en måte som er miljøbevisst og bruker fornybare ressurser og energikilder.

Bærekraft er et voksende felt i verden av virksomheten. En EMBA i dette feltet vil trolig bli mer verdifull som et økende antall bedrifter bevege seg mot miljøvennlig utvikling.Mange av metodene lært av programmet har sin opprinnelse i jord vitenskap, så graden har fordelen av å gi elevene en god bakgrunn i biologi.

Den totale kostnaden for en EMBA i Sustainability varierer avhengig av universitet du velger å delta. Imidlertid er studium utviklet for å ta omtrent to år, så de totale kostnadene skal beregnes tilsvarende.

Det er mange ledige jobber for en innehaver av en EMBA i Sustainability. Selskaper i en rekke bransjer, både i offentlig og privat sektor, anerkjenner verdien av bærekraftig utvikling, og i nær fremtid vil være ute etter å ansette ledere som er i stand til å lage en bærekraftig utvikling en realitet. Non-profit sektor har også en rekke jobber tilgjengelig for de som er interessert i bærekraft. Fagfolk kan fungere som selvstendige konsulenter eller arbeid direkte for non-profit organisasjoner over hele verden.

Det er flere fordeler med å studere for en EMBA i Sustainability online. Online programmer tillater elevene å studere i henhold til en mer fleksibel timeplan, som er ideell for å arbeide fagfolk. Studere på nettet kan også studenter til å delta på universiteter rundt om i verden uten å forlate hjemmet. Andre studenter kan føle seg mer komfortabel læring i et klasserom miljø. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Audencia
Paris, Frankrike

Executive MBA Chief Value Officer er en høyere grad fra Audencia , en skole som er trippel akkreditert (EQUIS, AACSB og AMBA) og den første MBA i verden dedikert til å transfo ... +

Executive MBA Chief Value Officer er en høyere grad fra Audencia , en skole som er trippel akkreditert (EQUIS, AACSB og AMBA) og den første MBA i verden dedikert til å transformere måling, kontroll og revisjon yrker for å få dem gjennom “Multikapital” verden. Integrert tenking, verdiskaping, ansvarlig strategisk ledelse og internasjonal dimensjon er særegenhetene til MBAs Chief Value Officer. Vi tilbyr deg en utdannelse av høy kvalitet med eksepsjonelle gjesteforelesere og erfarne fakulteter, samt strategiske partnerskap. På slutten av dette kurset oppnår hver deltaker EMBA Chief Value Officer-grad fra Audencia Business School. PARIS på Campus og Online kombinert + 2 læringsekspedisjon Deltid, 65% nettkurs -
EMBA
Deltid
18 måneder
Engelsk
06 sep. 2021
27 aug. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre