$close

Filtre

Se resultater

Executive MBA programmer i Bærekraftighetsstudier 2022

En EMBA er en Executive Masters i Business Administration, en post-graduate grad utformet for studenter som allerede er mellomledere på deres eksisterende arbeidsplass. Studiet gir dem de ferdighetene de trenger for å gå videre til neste nivå, og bli ledere i utvalgte felt.   Hva er en EMBA i Sustainability? En EMBA i Sustainability lærer elevene om nødvendigheten av en bærekraftig utv… Les mer

En EMBA er en Executive Masters i Business Administration, en post-graduate grad utformet for studenter som allerede er mellomledere på deres eksisterende arbeidsplass. Studiet gir dem de ferdighetene de trenger for å gå videre til neste nivå, og bli ledere i utvalgte felt.

Hva er en EMBA i Sustainability? En EMBA i Sustainability lærer elevene om nødvendigheten av en bærekraftig utvikling i det moderne markedet, og hvordan å administrere bedrifter og utviklingsprosjekter på en måte som er miljøbevisst og bruker fornybare ressurser og energikilder.

Bærekraft er et voksende felt i verden av virksomheten. En EMBA i dette feltet vil trolig bli mer verdifull som et økende antall bedrifter bevege seg mot miljøvennlig utvikling.Mange av metodene lært av programmet har sin opprinnelse i jord vitenskap, så graden har fordelen av å gi elevene en god bakgrunn i biologi.

Den totale kostnaden for en EMBA i Sustainability varierer avhengig av universitet du velger å delta. Imidlertid er studium utviklet for å ta omtrent to år, så de totale kostnadene skal beregnes tilsvarende.

Det er mange ledige jobber for en innehaver av en EMBA i Sustainability. Selskaper i en rekke bransjer, både i offentlig og privat sektor, anerkjenner verdien av bærekraftig utvikling, og i nær fremtid vil være ute etter å ansette ledere som er i stand til å lage en bærekraftig utvikling en realitet. Non-profit sektor har også en rekke jobber tilgjengelig for de som er interessert i bærekraft. Fagfolk kan fungere som selvstendige konsulenter eller arbeid direkte for non-profit organisasjoner over hele verden.

Det er flere fordeler med å studere for en EMBA i Sustainability online. Online programmer tillater elevene å studere i henhold til en mer fleksibel timeplan, som er ideell for å arbeide fagfolk. Studere på nettet kan også studenter til å delta på universiteter rundt om i verden uten å forlate hjemmet. Andre studenter kan føle seg mer komfortabel læring i et klasserom miljø. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Copenhagen Business School
København, Danmark

Take on broader and more challenging leadership positions with confidence when you complete the rigorous CBS Executive MBA. Created to fit in with the everyday demands of busi ... +

Take on broader and more challenging leadership positions with confidence when you complete the rigorous CBS Executive MBA. Created to fit in with the everyday demands of business, the triple-accredited CBS Executive MBA is an investment in your future, developing your skills base, mindset, and confidence and supporting you to take that next big leap in your career. As part of your CBS EMBA, you will be able to choose from four concentrations: Digitalisation, Entrepreneurship, Governance & Sustainability, or Finance. -
EMBA
Deltid
21 - 25 måneder
Engelsk
sep. 2022
01 aug. 2022
Campus