Filter
EMBA
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste EMBAs i Bærekraftighet 2019

En EMBA er en Executive Masters i Business Administration, en post-graduate grad utformet for studenter som allerede er mellomledere på deres eksisterende arbeidsplass. Studiet gir dem de ferdighetene de trenger for å gå videre til neste nivå, og bli ledere i utvalgte felt.

 

Hva er en EMBA i Sustainability? En EMBA i Sustainability lærer elevene om nødvendigheten av en bærekraftig utvikling i det moderne markedet, og hvordan å administrere bedrifter og utviklingsprosjekter på en måte som er miljøbevisst og bruker fornybare ressurser og energikilder.

 

Bærekraft er et voksende felt i verden av virksomheten. En EMBA i dette feltet vil trolig bli mer verdifull som et økende antall bedrifter bevege seg mot miljøvennlig utvikling.Mange av metodene lært av programmet har sin opprinnelse i jord vitenskap, så graden har fordelen av å gi elevene en god bakgrunn i biologi.

 

Den totale kostnaden for en EMBA i Sustainability varierer avhengig av universitet du velger å delta. Imidlertid er studium utviklet for å ta omtrent to år, så de totale kostnadene skal beregnes tilsvarende.

 

Det er mange ledige jobber for en innehaver av en EMBA i Sustainability. Selskaper i en rekke bransjer, både i offentlig og privat sektor, anerkjenner verdien av bærekraftig utvikling, og i nær fremtid vil være ute etter å ansette ledere som er i stand til å lage en bærekraftig utvikling en realitet. Non-profit sektor har også en rekke jobber tilgjengelig for de som er interessert i bærekraft. Fagfolk kan fungere som selvstendige konsulenter eller arbeid direkte for non-profit organisasjoner over hele verden.

 

Det er flere fordeler med å studere for en EMBA i Sustainability online. Online programmer tillater elevene å studere i henhold til en mer fleksibel timeplan, som er ideell for å arbeide fagfolk. Studere på nettet kan også studenter til å delta på universiteter rundt om i verden uten å forlate hjemmet. Andre studenter kan føle seg mer komfortabel læring i et klasserom miljø. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér

1 Results in Bærekraftighet

Business School Lausanne

EMBA i bærekraftig virksomhet er et unikt program i Sveits som kombinerer MBA-utdanning med et dypt dykk i næringslivets bærekraft gjennom BSL - Universitetet i St. Galle ... [+]

Programoversikt

E / MBA i bærekraftig virksomhet er et unikt program i Sveits som kombinerer E / MBA-utdanning med et dypt dykk i virksomheten bærekraft gjennom BSL-Universitetet i St. Gallen felles grad i bærekraftig virksomhet. Det er ideelt for deltakere og fagfolk som ønsker å bygge på sin eksisterende erfaring for å få en reell innvirkning på virksomheten.

Dette programmet blander to programmer i ett, E / MBA og Diploma i bærekraftig virksomhet, noe som resulterer i en helhetlig læringserfaring som vil forandre hvordan du definerer forretninger og deg selv i ledende forandring og innovasjon for en bedre verden. Praktisk sett vil du ta alle grunnkurs fra E / MBA-programmet, og fortsette med et års spesialisering i bærekraft. Resultatet er et program som former deg til en selvbevisst, kunnskapsrik og bærekraftig bevisst forretningsutøver.... [-]

Sveits Lausanne
September 2019
2 år
Campus
Les mer på norsk