MBASTUDIES.NO

Beste Deltid Executive MBA programmer in New South Wales om Australia 2019/2020

For de som har skaffet seg en betydelig mengde erfaring fra profesjonelle virksomheter og er klare til å arbeide i en mer fremtredende stilling, er en Executive MBA (EMBA) det neste steget. Studieprogrammet omfatter blant annet kurs i regnskap, lederskap og økonomi.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig studium. For å forfølge en MBA, må studentene først har mottatt en Bachelor i et beslektet felt. I en MBA-program, studentene får forretningsmessige kurs som kvalifiserte dem til å drive og administrere bedrifter og selskaper.

 

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Elleve universiteter i stor grad opererer i denne byen. For eksempel er den populære University of Sydney, University of New South Wales og Macquarie University ligger her.

Deltid EMBA in New South Wales i Australia

treff Filter

Master of Business Administration (Executive)

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Deltid 2 år Åpen påmelding Australia North Wollongong Sydney + 1 fler

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integrert serie av sofistikerte teoretiske og profesjonelle evner for ledere, de som ønsker ledende stillinger og entreprenører.