Filter
EMBA
Australia Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler EMBA programmer i Australia 2019

En EMBA Australia gir fagfolk ønsker å øke sin karriere, muligheten til å gjøre det i sitt eget tempo. Kandidatene får mulighet til å fremme innenfor sine nåværende organisasjon og tjene betydelig høyere lønninger uten å forstyrre den nåværende arbeid tidsplaner. Fagfolk med minst fem års erfaring kan forfølge en EMBA Australia fra en rekke forskjellige universiteter eller online programmer, avhengig av foretrukket byer eller fagplaner.

Ofte, ledere og høyt nivå fagfolk finne seg selv på en karriere veiskille. Enten på jakt etter noe nytt eller bare prøver å heve seg over et platå, gjør en EMBA Australia program for disse fagpersonene å erstatte det stagnasjon eller bedre deres situasjon med en ny vell av kunnskap og teori, sammen med medstudenter. Fellow EMBA Australia studenter vil oppmuntre og motivere ønske om å vokse og bygge på felles erfaringer.Forretningspraksis fra hele verden vil bli diskutert, vil virksomheten teori deles og debattert, og EMBA Australia studenter vil forlate med et nytt perspektiv på ikke bare sine egne metoder, men på den måten organisasjoner fungerer og tar sikte på å lykkes.

Begynn søket etter den EMBA Australia programmet som er best egnet for din virksomhet og fremtid. Bla gjennom alternativene nedenfor og se hva som venter deg!

Les mer Minimér

treff

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integrert serie av sofistikerte teoretiske og profesjonelle evner for ledere, de som ønsker ledende stilling ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integrert serie av sofistikerte teoretiske og profesjonelle evner for ledere, de som ønsker ledende stillinger og entreprenører.

Programmet utvikler de ferdighetene som trengs for å reagere på det dynamiske forretningsmiljøet ved å identifisere, gjennomføre og administrere beste forretningspraksis gjennom alle stadier av forretnings- og profesjonelle livssykluser.

Lederskapsferdigheter og tilnærminger er forbedret for å muliggjøre effektive svar på styringen av alle forretningsmodeller. Nyutdannede er utstyrt med å være innovativ, visionær og strategisk når det gjelder levering av kundedrevne utfall.

... [-]
Australia North Wollongong
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk