Deltid Executive MBA i Administrasjonsstudier i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Beste skoler Deltid Executive MBA programmer i Administrasjonsstudier i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2018

Administrasjonsstudier

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan til og med arbeide mens du studerer, da erfaringen fra det virkelige arbeidslivet bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

England er den største av de fire "hjem nasjoner " som utgjør Storbritannia. Det er også den mest folkerike av de fire med nesten 52 millioner innbyggere (omtrent 84% av den totale befolkningen i Storbritannia).

Deltid Executive MBA i Administrasjonsstudier i England i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Administrasjonsstudier Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England.  Prøv vår kategori MBA Administrasjonsstudier istedet.

Search for similar programs here