$close

Filtre

Se resultater

EMBA programmer i Administrasjonsstudier 2022/2023

For mange mennesker er en bachelorgrad en skarpeste til høyere utdanning. Etter å ha utviklet en karriere og få arbeidserfaring, kan mange bestemme seg for å melde seg på et EMBA-program for å fremme sin utdanning og få ekspertvitenskap i sitt valgte karrierefelt. Hva er en EMBA i administrasjon? Denne typen masterstudium gir ofte studentene en fullstendig forståelse av det administrativ… Les mer

For mange mennesker er en bachelorgrad en skarpeste til høyere utdanning. Etter å ha utviklet en karriere og få arbeidserfaring, kan mange bestemme seg for å melde seg på et EMBA-program for å fremme sin utdanning og få ekspertvitenskap i sitt valgte karrierefelt.

Hva er en EMBA i administrasjon? Denne typen masterstudium gir ofte studentene en fullstendig forståelse av det administrative feltet. Studentene kan ta kurs med fokus på individuelle emner som menneskelige ressurser eller forretningskommunikasjon. Designet for å hjelpe elevene til å bli forretningsledere, forbedrer dette programmet forståelsen av grunnleggende administrasjonsprinsipper ved å fokusere på emner som ledelsesteori.

Mens de er påmeldt et EMBA-program i administrasjon, kan studentene utvikle sterke lederegenskaper som kan bidra til videre karriere. Utmerkede kommunikasjonsevner, som kan hjelpe elevene til å etablere nettverk og etablere forretningsforbindelser, blir også ofte dyrket i løpet av programmet. Problemløsning ferdigheter kan være nyttig i alle aspekter av livet, både profesjonelt og personlig.

Det tar vanligvis nær to år å fullføre en EMBA-grad. Fordi ingen to skoler er de samme, er det ikke satt pris for programmet. Det kan være best å kontakte universiteter direkte for å få et nøyaktig estimat på prisen på programmet.

Med det brede spekteret av ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd ved å tjene en EMBA i administrasjon, kan studentene ha mange karrieremuligheter tilgjengelig for dem. Mange velger å bli bedriftsledere, mens andre starter egne selskaper og blir administrerende direktører. Noen bestemmer seg for å forfølge karrierer som finansielle ledere. De som foretrekker kreative jobber, kan bestemme seg for å bli markedsførere, mens folk som liker å samhandle med mennesker, ofte velger å jobbe som bedriftens rekrutterere.

Å ta undervisning på nettet kan gi studentene muligheten til å balansere utdanningen med sine familier og karrierer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Boise State University College of Business & Economics
Boise, USA

Boise State MBA-programmet gir dybden av kunnskap som kreves for å lykkes i et stadig mer komplekst globalt arbeidsmiljø.

Boise State MBA-programmet gir dybden av kunnskap som kreves for å lykkes i et stadig mer komplekst globalt arbeidsmiljø. -
EMBA
Fulltid
Campus