Deltid EMBA program i Administrasjon i Bradford Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Beste studieprogrammer Deltid EMBAs i Administrasjon i Bradford Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2018

Administrasjon

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Bradford har fem institusjoner for høyere utdanning og nylig har blitt rost av Ofsted for deres skolegang prestasjoner. Det er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum og et kunstgalleri kalt Bradford en Gallery.

Deltid Executive MBA i Administrasjon i Bradford i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Administrasjon Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bradford. Prøv vår kategori istedet.

Search for similar programs here