Deltid EMBA i Administrasjon i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Topp Deltid Executive MBA programmer i Administrasjon i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2018

Administrasjon

Videreutdanningen Executive MBA (EMBA) er beregnet for fagfolk som allerede har betydelig kunnskap og erfaring, og er utformet for å gi studenter de nødvendige verktøyene for å ta nye steg videre i karrieren. Du kan arbeide ved siden av studiene, fordi erfaring fra det virkelige liv bidrar til å forbedre læringsmiljøet.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

England er den største av de fire "hjem nasjoner " som utgjør Storbritannia. Det er også den mest folkerike av de fire med nesten 52 millioner innbyggere (omtrent 84% av den totale befolkningen i Storbritannia).

Deltid EMBA i Administrasjon i England i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for EMBA Administrasjon Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England. Prøv vår kategori istedet.

Search for similar programs here